Ukategorisert

VamPus om blogging hos Fritt Ord

Den kjente bloggeren VamPus kastet av seg anonymitetens kappe da truslene om vold kom i forbindelse med Muhammedkarikaturene. Idag er hun en av innlederne på et seminar om blogging – hos institusjonen Fritt Ord.

Hun omtaler selv konferansen på sin blogg idag (scroll nedover!). Der tar hun blant annet for seg saker som er blitt kjent for medstrømsmedia takket være bloggere.

Institusjonen Fritt Ord er tidligere blitt omtalt hos Liberaleren, i forbindelse med lederen Francis Sejersteds 70-årsdag, der han uttalte at ytringsfriheten må ha en hensiktsmessighetsbegrunnelse. Noe Liberaleren er uenig i. Han hevdet seg senere feilsitert, men i korreksjonen han sendte Dagbladet korrigerer han ihvertfall ikke sitt syn på ytringsfriheten. Dessverre.

Har du lyst til å overvære FRIdemokratenes tidligere leder i fri utfoldelse har du sjansen nå: Institusjonen Fritt Ord, Uranienborgveien 2, Oslo, kl. 17–19.

På onsdag er det nok en debatt, denne gang om ytringsfrihet – i regi av Bauta Bøker og FRIstud.

Mest lest

Arrangementer