Ukategorisert

Karita med eget kurs

Finnes det ikke grenser for hva staten skal drive med?

Nå må det bli slutt på å blande staten bort i alt mellom himmel og jord i privatpersoners liv. Liberaleren er ikke imot samlivskurs for homofile fordi kurset er rettet mot homofile. Vi er imot statlig innblanding i samlivet til folk.

I dag starter det første samlivskurset for lesbiske og homofile par med barn. Blir kurset en suksess, vil familieminister Karita Bekkemellem utvide tilbudet, skriver Dagsavisen.

Dette er ikke helt nytt. Den forrige regjeringen fikk igjennom samlivskurs for heterofile par. Familieministeren er ikke nyskapende, hun utvider kun galskapen eller tilbudet. Liberaleren etterlyser en grense for hva som er politiske oppgaver, og hva som er oppgaver for private, oss selv. Samlivet bør defineres som en privat oppgave!

Kristelig Folkeparti satte sin merkelapp på samlivskurset for heterofile, et kursopplegg som ble latterliggjort i mange miljø. Arbeiderpartiet får merkelappen på dette kurset som er nøyaktige like latterlig. Det er på tide med selvkritikk og reaksjoner fra opposisjonspartiene på Stortinget.

Mest lest

Arrangementer