Ukategorisert

Nye muligheter

Politikernes forbundslinje og reguleringskåthet gir nye muligheter. Norgesautomaten er det nye tilbudet for de spilleglade på internett, helt i tråd med det Liberaleren har spådd.

NorgesAutomaten.com er eid av det engelske selskapet Interactive Promotion Media Ltd og har som overordnet målsetting å være Nordens største portal for automatspill på internett. NorgesAutomaten.com samarbeider med en rekke internasjonale spillselskap, og har som målsetting å gi norsk idrett og kultur et positivt økonomisk utbytte av vår virksomhet, skriver de på eget nettsted.

Dersom politikerne fortsetter reguleringen av dette markedet på fastlandet eller innfører totalforbud kan Interactive Promotion Media Ltd eller andre aktører bli svært store på internett. En forbundslinje på automater vil være like katastrofal som dagens forbudslinje på narkotika. Omsetning gjennom internett vil være aktiviteter der kontrollen er svært liten eller lik null.

Politikerne vil sikkert prøve å regulere internett gjennom å stenge trafikken til slike tilbud. Flere land har slike løsninger i dag, uten at resultatet er vellykket. Alle kan omgå stenging gjennom fiktive ip-adresser. Heller ikke pengestrømmen er lett å stoppe. Ikke bør det være ønskelig med flere restriksjoner på kapital mellom landegrensene heller.

Er du lei formynderholdninger, kan Norgesautomaten være et godt alternativ. Liberaleren har advart politikerne mot denne utviklingen, uten at politikerne med Trond Giske i spissen har vært villig til å lytte til rådene. Sånn kan det gå!

Tags:

Mest lest

Arrangementer