Ukategorisert

Nye muligheter

Politikernes forbundslinje og reguleringskåthet gir nye muligheter. Norgesautomaten er det nye tilbudet for de spilleglade på internett, helt i tråd med det Liberaleren har spådd.

NorgesAutomaten.com er eid av det engelske selskapet Interactive Promotion Media Ltd og har som overordnet målsetting å være Nordens største portal for automatspill på internett. NorgesAutomaten.com samarbeider med en rekke internasjonale spillselskap, og har som målsetting å gi norsk idrett og kultur et positivt økonomisk utbytte av vår virksomhet, skriver de på eget nettsted.

Dersom politikerne fortsetter reguleringen av dette markedet på fastlandet eller innfører totalforbud kan Interactive Promotion Media Ltd eller andre aktører bli svært store på internett. En forbundslinje på automater vil være like katastrofal som dagens forbudslinje på narkotika. Omsetning gjennom internett vil være aktiviteter der kontrollen er svært liten eller lik null.

Politikerne vil sikkert prøve å regulere internett gjennom å stenge trafikken til slike tilbud. Flere land har slike løsninger i dag, uten at resultatet er vellykket. Alle kan omgå stenging gjennom fiktive ip-adresser. Heller ikke pengestrømmen er lett å stoppe. Ikke bør det være ønskelig med flere restriksjoner på kapital mellom landegrensene heller.

Er du lei formynderholdninger, kan Norgesautomaten være et godt alternativ. Liberaleren har advart politikerne mot denne utviklingen, uten at politikerne med Trond Giske i spissen har vært villig til å lytte til rådene. Sånn kan det gå!

Tags:

Comments are closed.

Mest lest

Fra arkivet

 • Borgerlønn til alle?Borgerlønn til alle?
  Kan borgerlønn til alle være en god idé? Og hva skiller det fra Milton Friedmans forslag om negativ skatt?
 • 30 år siden Berlinmuren falt30 år siden Berlinmuren falt
  Da jeg var ung, forstod jeg ikke de eldres følelser for 8. mai 1945. Det endret seg 9. november 1989. Berlinmuren hadde falt.
 • Flertallet har ikke rett til å bestemmeFlertallet har ikke rett til å bestemme
  Stålsett-saken illustrerer det iboende problemet med demokratiet. Et flertall kan gjøre gale valg som ikke bør respekteres
 • Overlagt sløsingOverlagt sløsing
  Tenk deg et barnetog som strekker seg fra Oslo S til Slottet. Vet du hvilken fremtid politikerne har planlagt for dem?
 • Fra Karl Marx til Mont PèlerinFra Karl Marx til Mont Pèlerin
  Max Eastman endte opp som markant kritiker av kollektivistiske ideologier.
 • Norske tilstanderNorske tilstander
  På 1970-tallet startet Norge et oljeeventyr uten like, og det har siden lagt føringene for den norske økonomien.
 • 28.juli 1794: Da Terroren endte28.juli 1794: Da Terroren endte
  I 1794 mistet Robespierre hodet. Bokstavelig talt. Det kan hevdes at han mistet det i overført betydning før det.