Ukategorisert

Liberalist frontes i nytt prosjekt

Liberalisten Heidi Nordby Lunde, også kjent som bloggeren VamPus Verden, frontes i et nytt nettprosjekt som heter VRWC.

VRWC, Vast Right Wing Conspiracy, er Norges første videoblogg om nyheter og aktualiteter. I løpet av sommeren vil det bli lagt ut en del testsendinger, men fra høsten av vil det bli produsert et nytt program hver uke.

Personene bak VRWC befinner seg på høyre side av den politiske skalaen, og dette vil selvfølgelig også sette sitt preg på det nye tilbudet. Forøvrig bidrar en rekke personer med større eller mindre tilknytning til det norske bloggmiljøet. VRWC er basert på frivillig arbeid.

Den første testsendingen er lagt ut. Liberaleren anbefaler leserne å se sendingen.

Hele 46 prosent av studentene på journalistutdanningene i Oslo og Volda, definerer seg selv et godt stykke til venstre på en politisk venstre-høyre-akse. Når man legger til at sju prosent av studentene oppgir at de befinner seg på ”ytterste venstre”, betyr det at over 50 prosent av dagens journaliststudenter definerer seg politisk et sted fra Arbeiderpartiets venstrefløy til AKP, skriver Journalisten. En meget god grunn til at Liberaleren ønsker høyrevridde aktører velkommen som deltakere i den politiske debatten.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer