Ukategorisert

Reaksjoner mot prioriteringer

Det finnes lesere hos Liberaleren som reagerer på politiets bruk av ressurser. Det kryr av eksempel fra Norges største musikkfestival som arrangeres i Kristiansand.

I løpet av Quartens første døgn ble 15 personer pågrepet av politiet, de fleste for besittelse eller bruk av hasj, skriver oslopuls.no.

Denne leseren skriver at han ikke fatter at politiet orker å bruke ressurser på slikt. Lovens lange arm må da ha andre og langt viktigere ting å drive med enn dette? Leseren legger til at man med slike saker i alle fall ikke komme her og skrike opp om manglende ressurser i politiet, når man prioriterer så vanvittig.

Han skriver videre at problemet er at landets ledende politikere har en håpløs paranoia i forhold til narkotika, og at de på ingen måte er åpne for den prinsipielle debatten rundt individets rett til å bestemme over eget liv og egen kropp.

Siste avsnittet i leserens e-post er direkte vakkert for Liberalerens redaksjon. Han skriver at det blir problematisk når politikerne til stadighet skal vedta moral for alle andre rundt seg. Selv om jeg ikke bruker narkotika, har jeg da pinadø ingen rett til å nekte andre å gjøre det, så sant de ikke plager meg på noe vis.

Det er herlig når lesere av Liberaleren er på linje med oss i viktige saker. Moral er viktig, og politikerne skal ikke og kan ikke ha den riktige definisjonen på hva som er bra for hver enkelt av oss.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer