Ukategorisert

Viktig melding – lytt på radio!

Liberalerens journalist Bent Johan Mosfjell skal delta på Kanal24 mellom klokken 1700 og 1800. Temaet er svart arbeid.

Aftenposten har idag et oppslag om at halve folket godtar svart arbeid. Et kraftig signal om at politikernes iver efter å regulere alle forhold i samfunnet, og også pålegge folk nye skatter og avgifter, møter motstand hos folket.

Pål Atle Skjervengen sa i sin tid at svart arbeid er økonomisk selvforsvar.

Bent Johan Mosfjell står blant annet bak nettstedet svartarbeid.no.

Redaktøren har også skrevet om svart arbeid som én form for sivil ulydighet.

Uansett; hør gjerne Bent Johan Mosfjell på Kanal24 om fordelene ved svart arbeid!

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bjørn Magne Solvik
Editor
15 years ago

Chris Joy, vi jobber med å legge ut debatten. Sannsynligvis blir den lagt ut på http://www.svartarbeid.no med en liten nyhet på Liberaleren.

Bent Johan var god. På en enkel, god og folkelig måte fikk han frem at skatt er tyveri, og at alle kan gjøre sine egne valg om staten ikke hadde tatt alle pengene. Han fikk det frem på en måte som kan øke oppslutningen om saken, og det er viktig.

Fortsett å lese Liberaleren, noe jeg tror du vil gjøre i fremtiden også.

Bjørn Magne Solvik
Editor
15 years ago

Cris Joy, la meg starte med å gi ros for den nye ordbruken din. Betydelig bedre og absolutt en invitasjon til en god debatt. Liberaleren har altså ikke tro på væpnet kamp gjennom å blåse hua av de som stjeler eller er uenig. En slik linje vil bryte med Liberalerens redaksjonelle linje som er vedtatt i sentralstyre i FRIdemokratene. Redaksjonell linje: https://www.liberaleren.no/om/redaksjonell.php Sentralstyre kan selvsagt forandre redaksjonell linje, FRIdemokratene kan forandre kurs, men jeg tror ikke det er flertall for dette. Mitt personlige syn er at vold avler vold, og det vil virke mot sin hensikt gjennom krig som betyr… Read more »

Fra arkivet