Diverse, Magasin

A Touch of Madness: 4. Advocaat and apartheid

Øyvind Strømmen skriver i en egen artikkelserie om utbredelsen av innvandringsfiendtlige organisasjoner i dagens Europa, og trekker paralleller til fremveksten av fascismen og nazismen i mellomkrigstiden. Artikkelserien er skrevet på engelsk. Her er fjerde del. Les artikkelen.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Keynes versus keynesianerneKeynes versus keynesianerne
    John Maynard Keynes var en økonom for depresjoner. Hans politiske forslag på 1930-tallet var ment for ekstreme forhold, og ikke som en medisin for enhver økonomiske forkjølelse, slik hans etterfølgere later til å tro.
  • Du og jeg husker feilDu og jeg husker feil
    Vi kan ikke stole på våre minner. Det skaper problemer og fører til konflikter.
  • Telling vi ikke likerTelling vi ikke liker
    Samfunnet har tatt inspirasjon fra dyrene i eventyret om den tellende geitekillingen. Lar du deg forbanne over å bli telt?