Ukategorisert

Applauderer automatforbudet

–Automatforbudet er strålende nyheter for Norgesautomaten.com. Mange av dagens automatspillere vil finne veien til spill på internett. Vi satser på å få 30.000 spillere og omsette for 500 millioner innen utgangen av 2008, sier daglig leder i Norgesautomaten.com, Morten Klein.

Liberaleren har vært i kontakt med Norgesautomaten.com etter at kulturminister Trond Giske annonserte sitt automatforbud fra 1. juli 2007. Det er kun glede å spore, helt i tråd med det Liberaleren har skrevet tidligere.

Norgesautomaten.com har hatt en strålende start siden lanseringen 13. juni i år. Omsetningen har vært på 10 millioner de to første månedene. Dette til tross for at formålene bare så vidt er i startfasen.

–Innen utgangen av 2006 er målet å nå en omsetning på godt over 100 millioner. Foreninger og lag som samarbeider med Norgesautomaten.com kan se fram mot gode bidrag til driften, forteller Klein til Liberaleren.

Når automatforbudet trår i kraft vil vi oppleve en storm av spillere til internett. Norgesautomaten.com er et av selskapene som posisjonere seg for å få flest mulig av disse spillerne.

–Det faktum at Norgesautomaten.com gir av overskuddet tilbake til norske lag og foreninger vil gjøre at mange av spillerne vil velge oss, sier Morten Klein.

Han tilbakeviser med dette påstander fra ulike hold der det hevdes at internettspill ikke gir penger tilbake til norske formål.

–Det er også feil at det kun er norske, unge ressurssterke menn som spiller på internett. Vi har 25 prosent kvinner blant våre spillere per i dag, forteller Klein.

Om litt under ett år skal Norge bli automatfri, i følge planene til Trond Giske. Til glede for de som er på internett allerede i dag.

–Det blir full stopp, alle automattillatelser utgår, og ingen vil bli forlenget, sier kulturministeren til VG.

Noen politikere vil aldri lære. Trond Giske er lite lærevillig, selv om han helt sikkert drømmer om store summer til Norsk Tipping som blir utkonkurrert av private aktører. Lite klokt og forbudstanken er dessverre i tråd med sosialdemokratiske tradisjoner.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer