Ukategorisert

Flere spiller via internett

Stadig flere bruker internett til spill. Spesielt poker styrker sin stilling på internett.

Denne innrømmelsen kommer fra myndighetene, gjennom Lotteritilsynet.

Det er Opinion som gjennomfører målinger fire ganger i året. Tallene for juni er klare. Ca 245 000 voksne personer bruker internett til spill, først og fremst gjennom utenlandske selskap.

Målingen viser at tallene øker dramatisk. Derfor er det overraskende at politikerne fortsatt foreslår strengere regler for pengespill. Strengere regler betyr at omsetningen flyttes til utenlandske selskap der politikerne har liten eller ingen kontroll.

Det blir spennende å se tallene for de neste målingene. Trond Giske gjennomførte i sommer seddelforbud på utbetalingsautomatene. Ikke et sjakktrekk dersom han frykter spill hos utenlandske selskap via internett.

Liberaleren er for at folk får bruke pengene slik de vil. Vi ønsker et fritt marked på spill, der aktørene konkurrerer om spillerne. Vi ønsker et marked med like konkurransevilkår, noe dagens restriktive linje setter en stopper for ettersom utenlandske selskap ikke får konsesjon for å drive spill i Norge.

Tags:

Mest lest

Arrangementer