Ukategorisert

Hytteeiere bør aksjonere

Sinte hytteeiere reagerer på kommuner som vil utvide området for eiendomsskatt. I Oppdal er det planlagt aksjoner dersom Oppdal kommune beskatter alle faste eiendommer.

Sinte hytteeiere forteller om sin frustrasjon om den nye skatten til Adressa.no. Det er spesielt næringslivet på Oppdal som vil merke protestene dersom politikerne innfører eiendomsskatt i hele kommunen. Denne saken blir etter planen avgjort i dagens kommunestyremøte.

Leder i Finnmark Høyre, Robert Gærnæ, har skrevet om hytteskatten på Liberaleren tidligere. Vi anbefaler gjerne denne artikkelen på nytt.

Liberaleren har stor forståelse for at hytteeiere vurderer aksjoner for å få politikerne til å forstå at hytteskatten er urimelig. Forhåpentligvis blir politikerne skremt av truslene, og dermed vedtar ikke kommuner økt skatt for sine innbyggere og de som har eiendommer.

Mest lest

Arrangementer