Ukategorisert

Hytteeiere bør aksjonere

Sinte hytteeiere reagerer på kommuner som vil utvide området for eiendomsskatt. I Oppdal er det planlagt aksjoner dersom Oppdal kommune beskatter alle faste eiendommer.

Sinte hytteeiere forteller om sin frustrasjon om den nye skatten til Adressa.no. Det er spesielt næringslivet på Oppdal som vil merke protestene dersom politikerne innfører eiendomsskatt i hele kommunen. Denne saken blir etter planen avgjort i dagens kommunestyremøte.

Leder i Finnmark Høyre, Robert Gærnæ, har skrevet om hytteskatten på Liberaleren tidligere. Vi anbefaler gjerne denne artikkelen på nytt.

Liberaleren har stor forståelse for at hytteeiere vurderer aksjoner for å få politikerne til å forstå at hytteskatten er urimelig. Forhåpentligvis blir politikerne skremt av truslene, og dermed vedtar ikke kommuner økt skatt for sine innbyggere og de som har eiendommer.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Alt å tape eller ingenting å vinne på å gi folk jobb?Alt å tape eller ingenting å vinne på å gi folk jobb?
    Ved hvilken rett har den norske stat lov til å nekte en ureturnerbar asylsøker å frivillig jobbe i landet vedkommende oppholder seg i?
  • Keynes versus keynesianerneKeynes versus keynesianerne
    John Maynard Keynes var en økonom for depresjoner. Hans politiske forslag på 1930-tallet var ment for ekstreme forhold, og ikke som en medisin for enhver økonomiske forkjølelse, slik hans etterfølgere later til å tro.
  • Hvorfor ble de AKP-ml-ere?Hvorfor ble de AKP-ml-ere?
    Hvorfor ble så mange av 70-tallets skarpeste unge hjerner del av denne bevegelsen?