Ukategorisert

Hytteeiere bør aksjonere

Sinte hytteeiere reagerer på kommuner som vil utvide området for eiendomsskatt. I Oppdal er det planlagt aksjoner dersom Oppdal kommune beskatter alle faste eiendommer.

Sinte hytteeiere forteller om sin frustrasjon om den nye skatten til Adressa.no. Det er spesielt næringslivet på Oppdal som vil merke protestene dersom politikerne innfører eiendomsskatt i hele kommunen. Denne saken blir etter planen avgjort i dagens kommunestyremøte.

Leder i Finnmark Høyre, Robert Gærnæ, har skrevet om hytteskatten på Liberaleren tidligere. Vi anbefaler gjerne denne artikkelen på nytt.

Liberaleren har stor forståelse for at hytteeiere vurderer aksjoner for å få politikerne til å forstå at hytteskatten er urimelig. Forhåpentligvis blir politikerne skremt av truslene, og dermed vedtar ikke kommuner økt skatt for sine innbyggere og de som har eiendommer.

Comments are closed.

Mest lest

Fra arkivet

 • Delingsøkonomi på en – to – tre!Delingsøkonomi på en – to – tre!
  For fem år siden var ordet "delingsøkonomi" på alles lepper, men da aktørene i denne sektoren begynte å utfordre eksisterende næringsvirksomhet så satt politikerne foten ned.
 • Telling vi ikke likerTelling vi ikke liker
  Samfunnet har tatt inspirasjon fra dyrene i eventyret om den tellende geitekillingen. Lar du deg forbanne over å bli telt?
 • Verdens mest berømte kvinneVerdens mest berømte kvinne
  Inger Merete Hobbelstad har skrevet en mangesidig biografi om den britanniske monarken med innblikk i historie, politikk og samfunnsliv.
 • Med samme begrunnelseMed samme begrunnelse
  Liberalister har alltid forsvart utsatte minoriteter, enten de er homofile eller religiøse fundamentalister. De er alle individer med like rettigheter.
 • Overlagt sløsingOverlagt sløsing
  Tenk deg et barnetog som strekker seg fra Oslo S til Slottet. Vet du hvilken fremtid politikerne har planlagt for dem?
 • FrPs ruspolitiske dobbelstandardFrPs ruspolitiske dobbelstandard
  FrP og KrF står i veien for regjeringens varslede rusreform. At et kristent avholdsparti sitter på bakbena må man forvente. FrPs motstand mot avkriminalisering er vanskeligere å akseptere.
 • Fransk feminist henrettetFransk feminist henrettet
  Sterk kost i feministisk manifest: forfatteren henrettet i dag efter parodi av en rettssak.