Ukategorisert

Tilbyr statsbudsjettet på e-post

Finansdepartementet tilbyr budsjettdokumentene på e-post like etter offentliggjøringen fredag 6. oktober klokken 10:00.

Liberaleren har ikke spesielt store forventninger til forslaget til statsbudsjett for 2007, men vi kommer til å legge inn en bestilling for å se hva politikerne vil bruke penger på i 2007 og hvor mye skatter og avgifter staten skal stjele fra befolkningen neste år. Sannsynligvis er det moderate endringer fra årets tall.

Forsendelsen vil inneholde nasjonalbudsjettet 2007, statsbudsjettet 2007, skatte-, avgifts- og tollvedtak 2007, skatte- og avgitsopplegget og skatte- og avgiftsendringer 2007. Alle dokumentene vil være i formatet Acrobat Reader – pdf.

I statsbudsjettet som regjeringen styrer etter i dag var grunnlagsmaterialet fra Samarbeidsregjeringen til Kjell Magne Bondevik. Denne gangen har Jens Stoltenberg og Kristin Halvorsen hatt et helt år på seg. Det betyr at det skal være en rødgrønn farge på dokumentene, med de ulempene det medfører for oss som vil ha en liberalistisk politikk.

Tags:

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • FrPs ruspolitiske dobbelstandardFrPs ruspolitiske dobbelstandard
    FrP og KrF står i veien for regjeringens varslede rusreform. At et kristent avholdsparti sitter på bakbena må man forvente. FrPs motstand mot avkriminalisering er vanskeligere å akseptere.
  • Joda, det drypper nedoverJoda, det drypper nedover
    At velstand drypper nedover, såkalt ‘trickle down economics’, er blitt en slags vits, en utskjelt antakelse ingen tør å forfekte i fullt alvor. Men ikke la deg lure: Den stemmer.
  • Feirer du Thomas Jefferson?Feirer du Thomas Jefferson?
    Thomas Jefferson oppsummerte liberalismens kjerne i Uavhengighetserklæringen.