Ukategorisert

Høstkonferansen: Innvandring og det flerkulturelle samfunnet

FRIdemokratenes årvisse høstkonferanse arrangeres i Oslo lørdag 07.oktober. Blant foredragsholderne er Hege Storhaug, Shakil Rehman, og Jan Rogstad.

Høstkonferansen til FRIdemokratene avholdes på P-hotels (gamle Norrøna Hotel) i Grensen 19, Oslo sentrum. Deltageravgiften er 100 kr.

Årets hovedtema er innvandring og det flerkulturelle samfunnet.

FRIdemokratene har alltid stått for en liberal innvandringspolitikk, kombinert med at staten ikke skal blande seg opp i hvordan folk lever sine liv, heller ikke i deres kultur. I utgangspunktet leder dette oss til åpne grenser og omfavnelse av et flerkulturelt samfunn. Begge disse ideelle standpunktene har i økende grad blitt utfordret, og det er dette vi vil forsøke å belyse med denne konferansen.

Hege Storhaug er knyttet til Human Rights Service.

Jan Rogstad er knyttet til Institutt for samfunnsforskning.

Shakil Rehman har markert seg i debatten rundt innvandring, integrering og ytringsfrihet.

Ekstratema: Efter valget i Sverige

Dick Erixon, tidligere ansatt i Timbro, lederskribent i Finanstidningen, og aktiv i Centern – nå uavhengig debattant og konsulent – vil snakke om valget i Sverige, som ble avholdt 17.september.

Når det nå er avklart at de borgelige gikk av med valgseieren, stilles spørsmålene: «Hva skal den borgerlige regjeringen nå gjøre med sin valgseier? Vant de fordi velgerne var trøtte av Persson, eller har de et positivt mandat for endringer av betydning?»

Du finner mer om FRIdemokratenes høstkonferanse her.

Mest lest

Arrangementer