Ukategorisert

Mosfjell om nestekjærlighet på NRK TV

Førstkommende søndag sendes livssynsprogrammet 12 Bud på NRKs TV1 kl. 1700. Der deltar Liberalerens grunnlegger Bent Johan Mosfjell. Temaet er nestekjærlighet.

NRK opplyser selv følgende om søndagens program: «Norsk livssynsserie. (4:6) Bent synes at du kun har ansvar for deg selv, mens Anne Marit mener vi har en plikt til å hjelpe hverandre. Tema denne gangen er nestekjærlighet i stort og smått.»

Det er Limelight film og TV AS som har produsert programserien. De omtaler den på følgende måte på sin hjemmeside: «Vi skal se hva noen av de ti bud og andre vanlige leveregler betyr for vår hverdagsmoral ved å la forskjellige norske borgere bli kjent med hverandre, oppleve ting sammen og utforske hverandres holdninger. Thomas Hylland Eriksen og Veslemøy Hvidsteen filosoferer i kulissene.»

Dette kan bli en interessant seanse!

Bent Johan Mosfjell driver også Bokavisen.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer