Ukategorisert

Ser på Stortingets sensur

Martin Huseby Jensen har en god kommentar om politisk reklame på fjernsyn i NA24.

Martin Huseby Jensen har vinklet kommentaren på den forskjellsbehandlingen det er mellom aktørene som lever av reklame. Han spør på en god måte hvorfor det er greit at det er reklame for partiene på radio, på internett, men ikke i fjernsyn.

Vi kan se levende bilder på internett, for eksempel på magasinet Kick Off. I dette magasinet kan VG på nett tilby seerne reklame for både Siv Jensen og Jens Stoltenberg. Dersom det samme magasinet hadde vært sendt på TV2 eller TV Norge ville reklamesnuttene ha vært ulovlig. Det er ulogisk, det er for dumt. Liberaleren håper politikerne tar til vettet og tillater politisk reklame på fjernsyn.

Denne kommentaren anbefaler vi for politikerne på Løvebakken.

Tags:

Mest lest

Arrangementer