Ukategorisert

Ser på Stortingets sensur

Martin Huseby Jensen har en god kommentar om politisk reklame på fjernsyn i NA24.

Martin Huseby Jensen har vinklet kommentaren på den forskjellsbehandlingen det er mellom aktørene som lever av reklame. Han spør på en god måte hvorfor det er greit at det er reklame for partiene på radio, på internett, men ikke i fjernsyn.

Vi kan se levende bilder på internett, for eksempel på magasinet Kick Off. I dette magasinet kan VG på nett tilby seerne reklame for både Siv Jensen og Jens Stoltenberg. Dersom det samme magasinet hadde vært sendt på TV2 eller TV Norge ville reklamesnuttene ha vært ulovlig. Det er ulogisk, det er for dumt. Liberaleren håper politikerne tar til vettet og tillater politisk reklame på fjernsyn.

Denne kommentaren anbefaler vi for politikerne på Løvebakken.

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Taffelost
Taffelost
15 years ago

At forbudet mot politisk tv-reklame vil komme under et økende press i fremtiden bør være hevet over en hver tvil. TV2 prøvde å reise en debatt ved siste Stortingsvalg vedrørende denne loven, noe man kan forvente av en tv-kanal som lever av reklameinntekter. TV2 brøt også loven ved å tildele alle de største partiene en tidsavgrenset monolog. Om det var for å statuere et eksempel, ufarliggjøre fenomenet eller for å lage god tv må gudene vite. Tilbudet slo ironisk nok alle tilstedeværende partiledere – og landets lovgivere! – til på uansett. Det er mange grunner til at jeg er imot… Read more »

Fra arkivet