Ukategorisert

Online gambling – uten grenser

Teknologirådet skal ha et seminar om pengespill på internett den 12. desember klokken 09.00 i Oslo.

Regjeringen utarbeider nå forslag til ny lovregulering av nettspill, noe Liberaleren skrev om 16. oktober i år. Teknologirådet ønsker å bidra til diskusjonen om hvordan myndighetene kan og bør gjøre dette. Rådet samler derfor spillere, spilltilbydere, spillforskere, myndigheter og andre interesserte til åpent seminar, heter det i invitasjonen til seminaret.

Seminaret finner sted kl. 09.00 – 12.00 på Radisson SAS Scandinavia Hotel på Holbergs plass i Oslo.

Programmet finner du her.

Det er en del spennende foredrag, fra Hanna Nilsson i Norsk Pokerforbund til Marianne Hansen i SIRUS, Statens institutt for rusmiddelforskning.

For Liberaleren er det viktigst at staten godtar at alle skal få bruke egne penger slik de vil, også spille bort millioner av kroner. I tillegg er det et viktig poeng at politikerne kun kan regulere hvor stort det svarte markedet skal være. En liberal politikk betyr et lite svart marked. En restriktiv politikk betyr høy svart omsetning. I dag er den mørke omsetningen gigantisk gjennom alt fra private pokerlag til spill på internett. Tilhengere av en ny politikk bør fremføre de kjente argumentene som motstanderne har problem med å argumentere imot.

Etter seminaret vil prosjektet Grenseløs gambling gjennom Teknologirådet produsere et nyhetsbrev til Stortinget som sannsynligvis blir et av momentene i de politiske diskusjonene som kommer om gambling det neste året.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer