Ukategorisert

Hjerterom og husrom

Dette er en litt spesiell artikkel som på overflaten ikke har noe med liberalisme å gjøre. Den passer imidlertid for mennesker som liker katter.

De to katteneIngen dyr er vakrere enn katter. Ingen dyr har mer personlighet enn katter. På bildet ser dere to katter som snart ikke har noe hjem.

De trenger noen som vil ta dem til seg og gi dem et nytt hjem. Så om du har hatt lyst på katter, har du nå muligheten.

Kattene er ca seks måneder gamle, husrene, kjælne, lekne og trygge. De har vokst opp sammen og gis vekk sammen. De er rett og slett et kupp. Kattene trenger imidlertid kjærlighet, mat og en plass å være.

Grunnen til at de gis vekk er matmor er flyttet midlertidig til Svalbard der det ikke er lov å ta med katter. Hvis du er interessert to nye familiemedlemmer, så kan du ringe undertegnede på telefon 97780672.

Hvis du lurer på hvorfor jeg ikke vil ha dem selv, så er svaret at jeg er allergisk mot katter. Jeg har imidlertid allerede rukket å bli glad i pusekattene og ønsker dem det beste.

Hvis du lurer på hva denne artikkelen har på Liberaleren å gjøre, så er det enkle svaret «Ingenting». Siden jeg har påtatt meg å skrive de daglige artiklene i januar, så tar jeg meg den friheten. Dessuten handler jo liberalisme ikke bare om politikk, men om å leve et godt liv. Og dersom noen av våre lesere vil ha kattene, har vi ikke bare gitt et bedre liv til de to pusene, men også til deres nye familie.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer