Ukategorisert

Merkelig prioritering

Gårsdagens aksjon bør politiet få høre om neste gang de klager på ressursmangel.

Væpnet aksjon mot ulovlig spillsted er overskriften i Dagbladet. Ca 18 spillere var tilstede og politiet bekrefter at det ikke var store penger i potten.

Liberaleren mener at poker bør være lovlig. Gambling og lotteri bør være lovlig. Poker er imidlertid i en særstilling siden det er et ferdighetsspill og bør derfor selv etter norsk lov være tillatt.

Nå har vi ikke så store forventninger til myndighetene knyttet til hva som er forbudt eller ikke forbudt. I vår naive virkelighet har vi imidlertid stort sett større tro på at politiet vet å prioritere mellom viktige og mindre viktige saker. Nok en gang er vi blitt skuffet.

Det er meningsløst at politiet kan prioritere en sak der noen mennesker sitter fredelig og hygger seg. Har de ikke noe bedre å gjøre? Selvsagt har de det, det er det som er så fortvilet.

Vi venter i spenning på om noen kan fortelle politiet at dette er en vanvittig ressursbruk. Vi har imidlertid ikke stor tro på at det skal skje.

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
VamPus
15 years ago

«Gårsdagens aksjon bør politiet få høre om neste gang de klager på ressursmangel.» – Støttes!!

Kommunisten
Kommunisten
15 years ago

Nå er det sånn at politiet lever etter en ideologi som sier at hvis man får tatt småkriminelle, så vil også større kriminalitet minske. Dette bare for å rettferdiggjøre sin elendige innsats når det kommer til viktigere kriminalitet og gjøre at oppklaringsprosenten øker. Dette går selvsagt utover
den jevne mann som liker å spille poker i godt lag eventuelt ta seg en blås av hasjpipa.

C
C
15 years ago

Kan det ha noe med at de rett og slett ønsker å kartlegge hvem,hva hvor og hvordan? Et oversiktlig miljø gir vel kanskje leeds videre. Et «påskudd» for å se hvem som er med og ikke..

Og hvordan visste de om stedet? og hvem tipset avisen?

Dumme greier, as..

Lasse K. Lien
15 years ago

«Kan det ha noe med at de rett og slett ønsker å kartlegge hvem,hva hvor og hvordan?» – Ønsker man å kartlegge et miljø gjør man ikke dette ved å storme en pokerklubb med væpnede politistyrker. Det hadde fint gått ann rett og slett ved å sende en politimann til klubben for å spille, dette var ingen «stor hemmelig klubb» men et sted alle pokerinteresserte i Oslo kunne gå. Selv har jeg vært der opptil flere ganger. «Et oversiktlig miljø gir vel kanskje leeds videre. Et «påskudd» for å se hvem som er med og ikke..» – Hvorfor politiet skulle… Read more »

Fra arkivet