Ukategorisert

Løgnhals

En overskrift i dag heter Frp knekte Ap-koden, men det er ikke hovedpoenget.

Saken handler om at AP glemte et valgkampdokument på en pc som FrP brukte noen dager senere. Det interessante er imidlertid følgende uttalelse fra Arbeiderpartiets partisekretær Martin Kolberg:

Vi har ikke hemmelige dokumenter i Ap

Fyren er både dum og en løgner. Arbeiderpartiet er da for pokker ikke så amatørmessige at de ikke har dokumenter som er hemmelige. Dette er jo helt essensielt for å kunne drive f.eks. en vellykket valgkamp eller vellykkede forhandlinger. Det å holde informasjon skjult for konkurrenter er elementær strategi.

Konklusjonen er da krystallklar. Martin Kolberg lyver.

Og han lyver på en slik måte at alle skjønner at han lyver. Slikt gjør kun dumme politikere. Sin manglende politiske forståelse har han for øvrig gjentatte ganger vist i sitt forsøk på å knekke FrP-koden.

Fyren sitter og siterer fra partiprogrammet som om det skulle ha noensomhelst interesse. Velgerne tror at det budskapet Carl I. Hagen har gjentatt i tiår er FrPs politikk, uavhengig av hva som står i programmet.

Martin Kolberg – Fremskrittspartiets beste venn!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer