Ukategorisert

Sosialdemokrati

I morgen arrangerer Minerva et frokostseminar i samarbeid med Civita. Innledere er Dag Inge Fjeld og Rune Gerhardsen.

Minerva nr 1-07 har «Sosialdemokrati» som gjennomgående tema, og inviterer i den anledning til frokostseminar på Café Christiania den 14. februar fra 0800-0945. I panelet: Daglig leder i Sosioraster, Dag Inge Fjeld, og Rune Gerhardsen, Oslo Arbeiderparti. Tema: Sosialdemokratiet – velgere og verdier.

Mye tyder på at «arbeiderklassens» verdier i dag skiller seg vesentlig fra Arbeiderpartiets, både økonomisk og kulturelt. Hvem er den typiske sosialdemokrat i dag? Hvilke verdier formidles av sosialdemokratiet, og hvordan passer FrP inn i det hele? Dette er blant spørsmålene som vil behandles denne morgenen. I panelet: Daglig leder i Sosioraster, Dag Inge Fjeld, og Rune Gerhardsen, Oslo Arbeiderparti.

Sted: Café Christiania, Nedre Vollgt. 19 – inngang i Stortingsgaten.

Det serveres frokost fra 07.45, og det blir anledning til å stille spørsmål. Minerva nr 1-07 vil bli delt ut på seminaret.

Påmelding til: harek [på] minerva.as

Mest lest

Arrangementer