Ukategorisert

FRP-koden. Et sosiologisk perspektiv

Norsk Sosiologforening inviterer til debatt – ikveld – om FrP-koden utfra et sosiologisk perspektiv. Blant innlederne er Jan Arild Snoen, Magnus Marsdal, og Pål Veiden.

Debatten finner sted ikveld, på Dattera til Hagen på Grønland, kl. 1900.

Jan Arild Snoen er journalist i det liberalkonservative tidsskriftet og nettstedet Minerva. Han var utredningsleder i Fremskrittspartiet fra 1988 til 1992 og meldte seg ut av partiet i 1994. Har skrevet boken Kong Carl: En uautorisert biografi om Carl I. Hagen (med Jan Ove Ekeberg, Kagge 2001).

Magnus Marsdal er styreleder i tankesmia Stiftelsen Manifest, mangeårig journalist i Klassekampen og gir ut boken “Frp-koden” i slutten av april.

Pål Veiden, sosiolog fra Universitetet i Oslo, doktorgrad på komparativt prosjekt om sosial ulikhet i Østerrike og Norge. 1. amanuensis ved Høgskolen i Oslo, også tilknyttet Abstrakt forlag og Morgenbladet.

Kveldens møteleder er Jon Rogstad, som er sosiolog og forsker ved Institutt for samfunnsforskning (ISF). Øystein Nilsen vil innlede møtet.

0 0 vurderinger
Vurdering
2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Odd
Odd
14 years ago

Magnus Marsdal: Politisk stand-up komiker.

Bent Johan Mosfjell
14 years ago

Jeg har skrevet et referat fra debatten på ABC Nyheter: http://www.abcnyheter.no/node/41865

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Idealister i frihetens tjenesteIdealister i frihetens tjeneste
    Liberalister oppfører seg ikke slik sosialister mener at vi skal være. Vi er idealister som er opptatt av annet enn penger
  • Inflasjon og korrupsjon i massedemonstrasjonens tidInflasjon og korrupsjon i massedemonstrasjonens tid
    De siste månedene har sett voldsomme protester i Irak, Iran, Hong Kong, Bolivia, Chile og Venezuela. Demonstrantene har ulik overbevisning, men forenes i kravet om politiske reformer.
  • Subsidiert er ikke frittSubsidiert er ikke fritt
    Det er naivt å tro at subsidiert kunst ikke er politisk styrt. Kunstnere laller seg inn i en følelse av selvstendighet, men er kjøpt og betalt av staten.