Notiser

En varde er tent i Hallingdal

Hallgrim Berg har tent en varde, for å advare mot de fremmede. Islamistene, eller var det muslimene?

Varden kommer i form av et brev form av en bok, utgitt på Koloritt forlag; Amerikabrevet: Europa i fare. Brevet på hele 165 sider er stilet til den amerikanske frihetsstatuen, Lady Liberty.

Jeg har anmeldt boken for ABC Nyheter, som du kan lese her.

0 0 vurderinger
Vurdering
2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per
Per
14 years ago

I anmeldelsen lager du et poeng ut av at USA støtter diktatoriske regimer i Midt-Østen (er det forøvrig flere enn Saudi-Arabia som støttes av USA pr. dd?), og at dette nærer hatet mot USA. Jeg er enig i at støtten til Saudi ikke er bra, men kritikken kommer vel fra vidt forskjellige vinkler? Sist jeg sjekket var det ikke akkurat *mer* frihet islamistene ønsket seg, og å gi dem et “poeng” her virker noe kontraproduktivt. Hadde Saudi blitt mer demokratiske uten USAs nærvær? Neppe… USA kritiseres også for tidligere støtte til Osama og Saddam. Her må man nok minnes på… Read more »

Fra arkivet