Ukategorisert

Hang ut Se og Hør

Are Sende Osen sa opp NRK Petre i Trondheim sitt abonnement på Se og Hør i mandagens sending av Osenbanden.

Lytterne fikk høre programlederen ringe opp abonnementsavdelingen i Se og Hør. Han sa opp abonnementet, og kom med noen gloser om hvorfor han og redaksjonen i radiokanalen ikke ville ha bladet i posten.

Liberalerens redaksjon er ikke trofaste lesere av Se og Hør, men vi er opptatt at de som jobber, de som eier bladet også finansierer NRK gjennom lisensen, en skatt som politikerne har vedtatt for alle som har fjernsynsmottaker. Utskjelling av Se og Hør i statskanalen er med på å skape ulike konkurransevilkår, med på å gi Se og Hør sine konkurrenter konkurransefortrinn. Det kan nemlig være lyttere som tror på våset som Are Sende Osen presenterer i NRK Petre på hverdager mellom klokken 16:00 – 18:00. De fleste riksaviser konkurrerer med Se og Hør ettersom kjendisstoff blir viktigere og viktigere i utgivelser.

Det er sannsynligvis avsløringen i boken ”En helt vanlig dag på jobben” som Bokavisen har anmeldt som var årsaken til Osens sinne. Han tok i dag parti, et parti som ikke kommer Se og Hør til gode.

Redaksjonene i NRK må gjerne si opp ulike abonnement, men begrunnelser for oppsigelsene bør ikke ut på lufta til lytterne. Statskanalen blir eid av befolkningen, også de som er tilknyttet Se og Hør. Derfor bør NRK være forsiktig. I dag trådde programleder Are Sende Osen over en grense som er uverdig for NRK.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer