Ukategorisert

Forfall

Sukk! Sukk! Med dagens utspill i Dagsavisen er det på tide å bytte ut Christopher Schau med Siv Jensen når man tenker på forfall.

Jeg har hørt opptak av Anders Langes klassiske Saga-tale der det som nå er Fremskrittspartiet ble stiftet. Han sa bl.a. følgende (etter hukommelsen):

De syke kan ligge i Selvaag-brakker, for det er skattebetalernes penger.

Siden den gang har dette opprøret mot velferdsstaten blitt fullstendig korrumpert av systemet. Politikk handler om å kjøpe stemmer med andre menneskers penger. Det virker som om FrP har mistet alle prinsipper og er blitt fullstendig oppspist av systemet.

Overskriften sier alt: “Frp går til kamp for folketrygden”

Her er stemmesanking viktigere enn skattebetalernes penger. Og viktigere enn folks rett til å bestemme over egen alderdom.

Jeg orker rett og slett ikke skrive mer om hvorfor dette er så dumt. Jeg husker med glede den gang FrP tok et oppgjør med velferdsstaten på slutten av 80-tallet. De glade 80-årene! Nå er de spist av det sosialdemokratiske trollet. Sukk!

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Du og jeg husker feilDu og jeg husker feil
    Vi kan ikke stole på våre minner. Det skaper problemer og fører til konflikter.
  • Engler og demonerEngler og demoner
    To 16-åringer har fått voldsom oppmerksomhet i 2019, men de blir behandlet svært ulikt.
  • Myten om Says lovMyten om Says lov
    Ingen seriøse frimarkedstilhengere tror på Says lov – at tilbudet skaper sin egen etterspørsel og at overproduksjon derfor er umulig. Ikke engang Say trodde på Says lov.