Ukategorisert

Rasjonere reisene?

Det er litt uklart om hvordan han skal få det til, men Lars Sponheim mener man må rasjonere sydenturene.

Skribenten trodde det var en spøk, et reklamefremstøt, men det var et politisk utspill, meninger som står ved lag fra lederen i Venstre.

På spørsmål fra Bergens Tidende om hva vi som privatpersoner må regne med å forsake i fremtiden svarer Sponheim blant annet at sydenturene må begrenses til en gang i året. Svaret til partilederen kan utvilsomt tolkes slik at han vil legge restriksjoner på reiser. Det gir skribenten frysninger langt nedover ryggraden. Som et liberalistisk organ forsvarer Liberaleren fri flytt på tvers av dagens landegrenser, også når det gjelder ferier og avslappende turer.

Miljøbevegelsen, også partiet Venstre som utvilsomt er opptatt av miljøproblematikken, bør vokte seg vel for å fremstå som dommedagsprofeter som vil innføre grønt diktatur. Utspillet fra Lars Sponheim kan peke i den retning og det bør bekymre mange av landsmøtedelegatene som møtes i Bergen denne helgen.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer