Ukategorisert

Spar penger!

Arveavgift er skatt på penger som allerede har vært beskattet. Derfor er Liberaleren naturlig nok imot alle former for arveavgift.

Allerede i mai 2000 kommenterte Bent Johan Mosfjell temaet arveavgift på Liberaleren. Utgangspunktet for artikkelen var innstillingen til arveutvalget som gikk i riktig retning med utvidelse av fribeløpet.

Dine Penger kommer med råd på VG Nett om hvordan en kan spare mange tusen kroner i arveavgift. For oss som er imot denne avgiften, er det naturlig å videreformidle rådet fra Dine Penger.

Det er også publisert en kalkulator som beregner hvor mye du må ut med i arveavgift ved arv fra 1 person, ikke uskiftet bo. Det er også mulig å se hvilken effekt det har å gi noe av arven videre til barna.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer