Ukategorisert

Sjekk tyven!

Nå kan du regne ut hvor mye du betaler i skatter og avgifter til staten. I følge omtalen regner kalkulatoren ut eksakt hvor mye skatter og avgifter staten krever deg for.

TV2 Nettavisen kan du bruke kalkulatoren som regner ut dine skatter og avgifter. Dersom kalkulatoren regner riktig, og mange tar testen, kan dette bli det første virkelige skrittet i en protest mot skatte – og avgiftsnivået i Norge.

Kalkulatoren finner du hos TV2 Nettavisen, trykk på denne linken for å komme til kalkulatoren.

Det er gjort flere ulike undersøkelser på skatt, noe Liberaleren har skrevet om tidligere. I april 2003 kom det en undersøkelse som viste at kun 10 prosent av velgerne mente det var viktig å prioritere skattelettelser når statsbudsjettet skulle revideres. Ifølge en velgerundersøkelse i Danmark, fra august 2004, sa to av tre velgere at de ville betale mer skatt hvis dette medførte at tilbudene fra offentlig sektor ble forbedret.

Skatter reduserer den individuelle friheten og gir reduserte valgmuligheter. Derfor er det viktig for liberalister å redusere skattenivået drastisk.

Mest lest

Arrangementer