Ukategorisert

Øl og Bjørn Eidsvåg

Politikerne bør snu, og innvilge ambulerende skjenkebevilling slik at Bjørn Eidsvåg og Marit Larsen kan avholde konserten i Badeparken i Drøbak 25. juli.

Det kryr av saker der politikerne misbruker sin makt. Det kryr av saker der den norske bevillingspolitikken i alkoholsaker fremstår som fullstendig meningsløs. Flertallet i Frogn kommunestyre har sagt nei til bevilling på et arrangement der Bjørn Eidsvåg og Marit Larsen skulle opptre. Dersom politikerne ikke snur, blir konserten avlyst, skriver Østlandets Blad.

I denne saken var politikerne i tvil om det kunne bli tilfredsstillende kontroll på skjenking i et så stort område. Arrangøren tilbakeviser dette på en elegant måte. Det er kun et avgrenset område det etter planen skulle skjenkes i. Dermed ville kontrollfunksjonen bli ivaretatt på en god måte.

Flertallet i Frogn kommunestyret har en negativ holdning, en nei-holdning. Politikerne ser problem istedenfor utfordringer. Derfor ble resultatet av denne saken negativt. Hadde politikerne hatt en positiv innstilling, ville resultatet ha blitt annerledes. Forhåpentlig snur det politiske flertallet, og Bjørn Eidsvåg og Marit Larsen får holde en konsert der publikum får tilgang til øl og vin. Øl og vin servering i Badeparken i Drøbak den 25. juli har ingen negative konsekvenser.

Negative politikerne, politikere med nei-holdninger, er det velgerne som har ansvaret for. Vi stemmer galt, og får ikke de rette politikerne inn i kommunestyrene. Vi har de politikerne vi fortjener, er det et godt ordtak som heter. Det er greit å komme med den påminnelsen noen måneder før det neste kommunevalget.

Tags:

Mest lest

Arrangementer