Ukategorisert

Fant hasjplanter i privathus

Gjennom uverdige metoder fant politiet hasjplanter, utstyr til hjemmebrentproduksjon og ferdigvare.

Det er avisen Finnmark Dagblad som skriver at politiet var på et rutineoppdrag for å levere noen dokumenter til en mann i Børselv. Huseieren svarte ikke da politibetjentene banket på døren. Døren var ulåst og betjentene gløttet inn i tilfelle mannen var hjemme, uten å svare. Politiet fant ikke huseieren, men kom over en liten plantasje, pluss utstyr til å produsere hjemmebrent. Dessverre tok politiet med seg plantene, hjemmebrentutstyret og ferdigvarene. Dessverre fordi det bør være lovlig å plante hva som helst i eget hus og å lage alkohol som ofte blir omtalt som hjemmebrent av politiet.

Skribenten mener metodene til politiet er uverdig i denne saken. Offentlige ansatte skal ikke ha rett til å trenge seg inn på privat område uten noen former for tillatelse til å ransake et hjem. Politiet kom for å overlevere noen dokumenter. Ettersom mannen ikke svarte, burde politiet ha snudd og ikke inntatt huset med full kraft, en handling som kan medføre at mannen får straff. Politiet har startet etterforskning mot mannen på grunn av innbruddet i det private hjemmet. Ja, det er innbrudd ettersom politibetjentene ikke ble ønsket velkommen av verten. Uverdig og svært betenkelig at terskelen for å ransake privat eiendom er blitt så lav som denne saken helt klart viser.

Finnmark Dagblad skriver at saken etterforskes på vanlig måte, og at en mann allerede er avhørt.

Mest lest

Arrangementer