Ukategorisert

Danmark tillater poker?

Et politisk flertall ønsker å tillate poker i Danmark, skriver Berlingske Tidende.

Justisministeren skal nedsette et utvalg som skal forberede en legalisering. Ifølge avisen mener et flertall av politikerne i Danmark at poker ikke er et hasardspill med innsatser på mellom 300 og 400 kroner for deltakerne i turneringsspill.

Interessen for poker har eksplodert i Danmark de siste årene, på samme måte som i Norge. Et forsiktig anslag viser at 300 000 dansker spiller poker, skriver Berlingske Tidende.

Liberaleren ønsker en liberalisering også i Norge. Forbudet er rett og slett urimelig, og kan ikke forsvares på en god måte. Hanna Nilsson i Norges Pokerforbund holdt en veldig god tale i Teknologirådet. Liberaleren oppfordrer politikerne til å lese talen.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer