Ukategorisert

Si ja!

–Som en del av den europeiske kampanjen All different, All equal, lanserer vi sija.no, en underskriftskampanje for en felles ekteskapslov, sier Kari Helene Skog til Gaysir.

–Felles ekteskapslov er ikke bare en politisk sak som skal avgjøres i Stortingets korridorer. Dette omhandler menneskets rett til å elske den man vil. Det omhandler å jobbe mot fordommer gjennom lovendringer. Og det omhandler menneskers liv og retten til å bli behandlet likeverdig, sier Skog.

Bloggeren Vampus, Heidi Nordby Lunde, sier det på en litt annen måte. –En liten underskrift her og verden kan bli et bedre sted å være.

Si ja til felles ekteskapslov. Underskriftene fra denne kampanjen vil bli overlevert stortingspresidenten 1. september.

Det finnes mange flere forskjellige kampanjer for denne saken. Liberaleren har dessverre ikke ressurser til å dekke eller støtte alle kampanjene som jobber for en felles ekteskapslov. For oss er det viktig å markere med jevne mellomrom at vi synes det er positivt med alle forhold inngått i frivillighet mellom samtykkende personer.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer