Ukategorisert

Vi har tolerante lesere!

De fleste av Liberalerens lesere har vært tolerante hele tiden. Våre lesere leder an i utviklingen.

Andelen åpne homofile og lesbiske har økt voldsomt de siste ni årene. De fleste som står frem bor i Oslo, men også i mange andre av fylkene er det mange som er eller har nære venner som er homofil og lesbisk, viser en undersøkelse som Synovate MMI har foretatt, ifølge NRK.

Samtidig melder Landsforeningen for lesbisk og homofil frigjøring om en medlemsøkning på nesten 30 prosent siden april i år. Uten tvil et resultat av mer liberale holdninger i folket, men også arbeidet som denne organisasjonen gjør politisk gir positive utslag.

Liberaleren har opp igjennom årene hatt mange artikler om temaet. Skribenten har i dag bladd i arkivet, og har funnet mange artikler og noen kommentarer. Liberalerens artikler har alltid vært knyttet opp mot et verdiliberalt standpunkt, noe som ikke er så overraskende. Like spennende er det at leserne har lagt igjen svært få spor som viser en betydelig grad av intoleranse. Det finnes noen få unntak, men unntakene er ubetydelige.

Folk er uten tvil mer tolerante enn før, men Liberalerens lesere har alltid vært åpen, også til seksualitet. Det er bare å ønske veldig mange andre velkommen etter i den positive utviklingen.

Mest lest

Arrangementer