Ukategorisert

Rumpa til Marianne Aulie

Denne annonsen ville ikke Aftenposten trykke for Galleri Sand på kulturcoveret. Det standpunktet må Aftenposten kunne innta, uten at avisen er et talerør for mannssjåvinistisk kommunistregime som Marianne Aulie påstår i Dagbladet.

Ytringsfriheten skal være ukrenkelig, men den private eiendomsretten kan og bør begrense hvor ytringene kan finne sted. Det er bakgrunnen for at Liberaleren faktisk forsvarer Aftenposten. Skribenten vil tro at Aftenposten og andre store aktører av ulike grunner avviser annonsører hver eneste dag. Det er en rett aktørene skal ha ettersom de sitter på eiendomsretten til eget produkt, egen bedrift.

Aftenposten har en nokså liberal annonsepraksis, noe Galleri Sand har profilert på gjennom flere andre annonser i avisen. Denne gangen ble rumpa til Marianne Aulie for stor for tanta i Akersgata, og Liberaleren forsvarer Aftenpostens rett til å innta standpunktet om å ikke trykke annonsen for Galleri Sand.

5 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
VamPus
14 years ago

Fy, f… som jeg er drittlei den dama. Kan hun ikke holde den jævla rumpa si for seg sjæl!

Edb-regadog
Edb-regadog
14 years ago

Hmmmmm… ser du har brukt overskriften min, vel i omvendt rekkefølge.
Min ble lansert på VGB i dag kl. 8.27 Og var Marianne Aulies rumpe.

Edb-regadog
Edb-regadog
14 years ago

Hehe det var ikke ment slik du tror. Syntes bare det var ganske artig at begge hjernene tenkte likt. Plagiat var aldri i mine tanker, så der tenkte vi ikke likt. ;o)

MariaMariaOslo
14 years ago

…hmmm. var dere like lei av penisen til Nerdrum i sin tid? Den sto jo utstilt i Frognerveien i endeløse tider foran trikkestoppet… M. Aulie er kunstner og må få kjøre sine markedsføringsstrategier som hun ønsker, for å få selge mest mulig. Jeg tror ikke hun får så altfor mye støtte av Giskes lomme… At Aftenposten sensurerer bildet som er manipulert sammen som to rumper, men ikke når bildet var èn rumpe, er jo helt latterlig… hva er poenget til Aftenposten? Dobbelrumpe er forbudt? er det budskapet til Aftenposten? -jeg skjønner det ikke helt, men bryr meg ikke så mye… Read more »

Fra arkivet