Ukategorisert

Kjøperne organiserer seg

Slik kommer mange til å kjøpe sex for å unngå politiet.

VG Nett melder at allerede før regjeringens forslag om kriminalisering av sexkjøp er vedtatt, har sexkjøpere og prostituerte begynt å legge planer for hvordan de kan unngå politiet. Ifølge VG Nett har svenske sexkjøpere har allerede tatt i bruk flere triks.

I artikkelen nevner avisen at kjøperne bruker leiebiler, fiktive e-poster og anonyme telefonnummer. Tilhengerne av loven vil påpeke at det ikke finnes telefonnummer og e-postadresser som er helt anonyme. Skribenten vil påstå at det er mulig å lure systemet, og at det vil skje i ennå større grad etter at regjeringen har fått vedtatt sitt lovforslag. I tillegg vil kjøpere og selgere bli mer fantasifulle etter at sexkjøp blir ulovlig.

Det er galskap at politikerne gjennom lovforslag oppmuntrer til mørk aktivitet. Det poenget bør alle forstå, ikke bare vi som er liberalister.

I desember i fjor kunne Dagens Nyheter rapporterte at sexsalget igjen hadde økt i Sverige. Vårt naboland innførte sin lov i 1999.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer