Ukategorisert

Late liberalister?

Det Liberale Folkepartiet bør avbryte sommerferien umiddelbart.

Det nærmer seg valg. Mange av partiene har brukt internett aktivt hele sommeren. Fremskrittspartiet, Høyre, Venstre, KrF, Senterpartiet, Arbeiderpartiet, SV og helt sikkert andre parti har posisjonert seg foran høstens valg. Unntaket er det liberalistiske alternativet, Det Liberale Folkepartiet som stiller liste i Oslo ved høstens valg.

Det Liberale Folkepartiet har hatt sommerferie siden 26. juni. Eller det var datoen på den siste artikkelen som ble publisert på partiets nettsted. En del av medlemmene i partiet har blogger og partiet har en gruppe på Facebook.com. Disse stedene blir hyppig oppdatert, men på partiets offisielle nettsted er det skummelt stille for tiden.

Det Liberale Folkepartiet får ingen ting gratis i sosialdemokratiske Norge. Det betyr minimalt med omtale i media. Journalistene tar ytterst sjeldent kontakt med DLF-politikere for å få kommentarer på aktuelle saker. Partiets arbeidsforhold er vanskelig sammenlignet med konkurrentene. Derfor er det merkelig at DLF tar sommerferie på over 1 måned i et valgår. Liberaleren anbefaler at Vegard Martinsen & co avslutter ferien for å konkurrere om stemmene i Oslo, den eneste byen hvor partiet stiller liste i år.

Det kan selvfølgelig hende at Det Liberale Folkepartiet gjør en god jobb i det skjulte, for eksempel med viktige strategier. Det er på tide å avslutte denne delen av arbeidet for å få flest mulig stemmer og for å markedsføre liberalismen på en best mulig måte. Liberaleren vil ha DLF tilbake på banen!

Mest lest

Arrangementer