Ukategorisert

Late liberalister?

Det Liberale Folkepartiet bør avbryte sommerferien umiddelbart.

Det nærmer seg valg. Mange av partiene har brukt internett aktivt hele sommeren. Fremskrittspartiet, Høyre, Venstre, KrF, Senterpartiet, Arbeiderpartiet, SV og helt sikkert andre parti har posisjonert seg foran høstens valg. Unntaket er det liberalistiske alternativet, Det Liberale Folkepartiet som stiller liste i Oslo ved høstens valg.

Det Liberale Folkepartiet har hatt sommerferie siden 26. juni. Eller det var datoen på den siste artikkelen som ble publisert på partiets nettsted. En del av medlemmene i partiet har blogger og partiet har en gruppe på Facebook.com. Disse stedene blir hyppig oppdatert, men på partiets offisielle nettsted er det skummelt stille for tiden.

Det Liberale Folkepartiet får ingen ting gratis i sosialdemokratiske Norge. Det betyr minimalt med omtale i media. Journalistene tar ytterst sjeldent kontakt med DLF-politikere for å få kommentarer på aktuelle saker. Partiets arbeidsforhold er vanskelig sammenlignet med konkurrentene. Derfor er det merkelig at DLF tar sommerferie på over 1 måned i et valgår. Liberaleren anbefaler at Vegard Martinsen & co avslutter ferien for å konkurrere om stemmene i Oslo, den eneste byen hvor partiet stiller liste i år.

Det kan selvfølgelig hende at Det Liberale Folkepartiet gjør en god jobb i det skjulte, for eksempel med viktige strategier. Det er på tide å avslutte denne delen av arbeidet for å få flest mulig stemmer og for å markedsføre liberalismen på en best mulig måte. Liberaleren vil ha DLF tilbake på banen!

7 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Mr-Fakta
Mr-Fakta
14 years ago

Hva forventer egentlig Solvik seg? Alle har da sett hvordan denne gjengen «liberalister» gang på gang ikke engang har orket å gå ut på gaten for å skaffe underskrifter har feilet. En halvtimes jobb hver dag en måneds tid er for meget arbeide for flere av disse nettomotagerene.

En slik gjeng fåreskaller skal du lete lenge etter. De er faktisk så tette i pappen at de synes det er en god ide å bruke demokratiet til å avskaffe demokratiet.

Slike folk burde ikke ha rett til å kalle seg liberalister.

Fredrik Mellem
14 years ago

Jøss! Er det enda noen som løper rundt og kaller seg DLF? Jeg trodde de ble slått sammen med Venstre igjen for flere år siden. Som om det blir noe mer trekkraft av å slå sammen to sovevogner.

Var det ikke noe med at det var noen gærninger som rappet navnet etter denne sammenslåingen, men i virkeligheten startet et nytt parti?

Uansett: Det kan vel være at disse du sikter til bør fortsette sommerferien. Nå kommer jo godværet også.

Per
Per
14 years ago

Nå unner jeg alle en lang og god sommerferie, men hvis det er som du sier at både blogger i regi av partimedlemmer og Facebook blir regelmessig oppdatert nå på sommeren så burde DLF prøve å få til en vikarordning for den eller de som vanligvis oppdaterer hjemmesiden. Hjemmesiden er tross alt den viktigste siden å holde oppdatert for enhver gruppering/parti/organisasjon.

Simon
14 years ago

Det er hyggelig at du har savnet oss 🙂 Vi har riktig nok benyttet tiden godt, men likefullt er det nok på tide å ta årene fatt igjen. Denne ferien har jo også vært særdeles full av muligheter for liberalister å skrive om, og ikke just den vanlige agurktiden. Vi tar derfor kritikken til oss på en relativt ydmyk måte og setter penn til papiret ved første anledning.

Mr-Fakta
Mr-Fakta
14 years ago

Per, nå er det vel drøyt å kalle DLF for en organisasjon. DLF består jo stort sett av Martinsen og en gjeng prompefjotter som dilter etter. Å være DLF’er i dag er jo nesten synonymt med å være treig i nøtta. Disse etterdilterene argumenterer for at man skal styre etter prinsipper, og når du fører prinsippene deres til sin ytterste konsekvens så får man beskjed av etterdilterene at «nei, dette skjer ikke, nei dette er usansynlig» osv. Med andre ord de greier ikke engang argumentere for at deres prinsipper er vanntette. Maken til gjeng evneveike etterdiltere skal du lete lenge… Read more »

VM
VM
14 years ago

Mr Fakta skriver om DLFere: «…Alle har da sett hvordan denne gjengen «liberalister» gang på gang ikke engang har orket å gå ut på gaten for å skaffe underskrifter har feilet. En halvtimes jobb hver dag en måneds tid er for meget arbeide for flere av disse nettomotagerene.» Vi har samlet inn underskrifter for å stille til valg i 2003, i 2005 og i 2007. I alle tre tilfeller har vi klart å samle inn det antall underskrifter som loven krever. Det er da noe underlig å lese at Mr Fakta sier av vi gang på gang har feilet i… Read more »

Mr-Fakta
14 years ago

Underlig? Når man stiller til valg i Oslo og Hordaland, så har man så godt som feilet ja. Den eneste grunnen til at man ikke stiller andre steder er fordi man er lat helt inn til beinmargen. Hvis det var et problem at man var for lat til å reise ut av byen, så kunne man jo til og med ha stått på Egertorget å samle inn nok underskrifter. Nok av folk som ikke har bostedsadresse Oslo her. Noen av etterdilterene dine fortalte meg at de ønsket å bruke demokratiet til å innskrenke demokratiet. Kan du svare meg på hvor… Read more »

Fra arkivet

 • Den merkelige historien om syndeskattDen merkelige historien om syndeskatt
  Dominic Frisby skriver om alt våre formyndere har forsøkt å skattlegge for å endre adferden vår.
 • Borgerlønn til alle?Borgerlønn til alle?
  Kan borgerlønn til alle være en god idé? Og hva skiller det fra Milton Friedmans forslag om negativ skatt?
 • Den gale kongen og hans lege – og en revolusjon ovenfraDen gale kongen og hans lege – og en revolusjon ovenfra
  Johann Friedrich Struensee gjennomførte en revolusjon i Danmark-Norge. Fra toppen av det dansk-norske eneveldet. Han ble henrettet 28.april 1772, for majestetsfornærmelse.
 • Inflasjon og korrupsjon i massedemonstrasjonens tidInflasjon og korrupsjon i massedemonstrasjonens tid
  De siste månedene har sett voldsomme protester i Irak, Iran, Hong Kong, Bolivia, Chile og Venezuela. Demonstrantene har ulik overbevisning, men forenes i kravet om politiske reformer.
 • DødsstraffDødsstraff
  Den mest fundamentale straffemetode blir stadig mindre brukt. Hvorfor er dødsstraff galt?
 • En inni hampen stor feilEn inni hampen stor feil
  Føleri, antagelser, skråsikkerhet og dogmatisme - kan det være politikerne ikke alltid baserer beslutningene sine på kunnskap?
 • Godt nytt for pessimisteneGodt nytt for pessimistene
  I rapporten A World of Research presenterer Ipsos et utvalg av studier og analyser fra 2019, med innsikt om en rekke ulike temaer.