Ukategorisert

«Ikke naturlig å gripe inn»

Det har blåst opp til politisk storm rundt opsjonsutbetalingene til Hydro-topper. Næringsdepartementet bekrefter at de har visst om disse utbetalingene en måned. Men så det ikke som naturlig å gripe inn. Nei, da er det bedre å høste politisk gevinst i efterkant…

Statssekretær Rikke Lind opptrer ikke akkurat som noen sommervind i sin refs av Hydro-toppene. Om journalistene hadde stilt spørsmålet om hva departementet egentlig visste, hadde kanskje indignasjonsfaktoren vært litt lavere? Hydro-sjefen Jan Reinås er med rette overrasket, for han har orientert i detalj.

Ikke vet jeg. Slikt politisk spill bør uansett avdekkes og avsløres.

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Vox populi
14 years ago

Jeg ble ikke akkurat overrasket. Det ville vært mer overraskende om Reinås ikke hadde orientert regjeringen i en sak som måtte få oppmerksomhet. Han er for erfaren til å begå slike tabber. Jeg har et yndlingssitat fra Peer Gynt som dessverre passer alt for ofte til den type ansvarsfraskrivelse som regjeringen har forsøkt seg på: «Jeg får vel følge med dem på ferden, men protesterer for all verden»

Anonym
Anonym
14 years ago

Møkkland som skal straffe folk på denne måten, selvplagerland

Fra arkivet