Notiser

Godt betalt deltidsjobb

Nettstedet Kommentar.no har innhentet statistikk som viser at de folkevalgte på Løvebakken var samlet 40 dager i løpet av de første 19 ukene av dette året. Skribent Carl Johan Berg kaller vervet som stortingsrepresentant En fyrstelig betalt deltidsjobb.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Tiqui
14 years ago

Statistikken snakker jo om møter som om møtetiden er den eneste som teller som arbeidstid! Er ikke forberedelse og dokumentlesning, samt oppfølging av evt. oppgaver som fremkommer i disse møtene også arbeid?

Jeg kjenner ikke arbeidsdagen til stortingsrepresentanter, men jeg håper inderlig de gjør mer enn å sitte i møter. Møtevirksomhet er virkelig oppskrytt, og har jo ingen hensikt i seg selv om de ikke fører til annet arbeid i fortsettelsen…

Fra arkivet