Notiser

Kolberg har ikke peiling

Arbeiderpartiet skal igjen knekke Frp-koden. I dokumentet Frp på alvor 2 skriver Martin Kolberg blant annet at Fremskrittspartiet har et liberalistisk grunnsyn. Fremskrittspartiets politikk er like langt fra liberalisme som jeg er slank og deilig, altså en enorm avstand. Mer om saken i Aftenposten. Med vennlig hilsen BMS.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Jeg ønsker null skattJeg ønsker null skatt
    Skatt er urettferdig og aksepteres dessverre fordi det er så vanlig og nødvendig for velferdsstaten.
  • Fra Karl Marx til Mont PèlerinFra Karl Marx til Mont Pèlerin
    Etter et lengre opphold i Russland etter revolusjonen, begynte illusjonene til leninisten Max Eastman å rakne. Senere i livet endte han opp som frimarkedstilhenger og markant kritiker av kollektivistiske ideologier.
  • Ja til bompengerJa til bompenger
    Bompenger er en rettferdig måte å finansiere veier på.