Ukategorisert

Seksuell frustrasjon i Sverige

Drømmeoppslaget hadde vært en nyhet om at Marie-Louise Ekholm var utro, og har en sengekompis som hun bruker å ha det litt gøy sammen med en gang iblant.

Kommunepolitikeren Marie-Louise Ekholm, representerer Moderaterne, irriterer seg over personer som har sex med hverandre uten at det er kjærlighet inne i bildet, skriver både Dagbladet og den svenske avisen Expressen.

Politikeren tar opp saken på grunn av problemene med kjønnssykdommer. Verst er likevel setningen om at hun synes synd på alle som lever slik. Hun mener at noen, gjennom sengekos, lever livet sitt på en måte som ikke er forenelig med eget ønske. Hun legger også til at menneskets kropp ikke er laget for slik aktivitet.

Marie-Louise Ekholm føyer seg inn i rekken av politikere som ønsker å moralisere. Hun mener hun vet best hvordan andre skal leve livet. Hun skal liksom sitte på en fasit som skal gjelde alle individene. En ufyselig tanke, på alle måter.

Det er ikke uvanlig at politikerne blander seg inn i sexlivet til folk flest. Hensikten er nok god, men det er med på å moralisere, og å utvide statens oppgaver som igjen betyr flere lover, økte skatter og økte avgifter. I Norge har Stortinget pålagt kommunene oppgaven med Helsestasjonen for ungdom. Dette skal være en møteplass der ungdommene får svar på spørsmål om samliv, kjønnssykdommer, prevensjoner, for å nevne noe. Norske politikere sier ikke rett ut at vi ikke bør ha ”knullekompiser”. Vi har istedenfor et skattefinansiert tilbud som heter Helsestasjonen for ungdom. Heldigvis er det fortsatt en frihet for hver enkelt om de vil benytte seg av tilbudet eller ikke.

Mest lest

Arrangementer