Ukategorisert

Seksuell frustrasjon i Sverige

Drømmeoppslaget hadde vært en nyhet om at Marie-Louise Ekholm var utro, og har en sengekompis som hun bruker å ha det litt gøy sammen med en gang iblant.

Kommunepolitikeren Marie-Louise Ekholm, representerer Moderaterne, irriterer seg over personer som har sex med hverandre uten at det er kjærlighet inne i bildet, skriver både Dagbladet og den svenske avisen Expressen.

Politikeren tar opp saken på grunn av problemene med kjønnssykdommer. Verst er likevel setningen om at hun synes synd på alle som lever slik. Hun mener at noen, gjennom sengekos, lever livet sitt på en måte som ikke er forenelig med eget ønske. Hun legger også til at menneskets kropp ikke er laget for slik aktivitet.

Marie-Louise Ekholm føyer seg inn i rekken av politikere som ønsker å moralisere. Hun mener hun vet best hvordan andre skal leve livet. Hun skal liksom sitte på en fasit som skal gjelde alle individene. En ufyselig tanke, på alle måter.

Det er ikke uvanlig at politikerne blander seg inn i sexlivet til folk flest. Hensikten er nok god, men det er med på å moralisere, og å utvide statens oppgaver som igjen betyr flere lover, økte skatter og økte avgifter. I Norge har Stortinget pålagt kommunene oppgaven med Helsestasjonen for ungdom. Dette skal være en møteplass der ungdommene får svar på spørsmål om samliv, kjønnssykdommer, prevensjoner, for å nevne noe. Norske politikere sier ikke rett ut at vi ikke bør ha ”knullekompiser”. Vi har istedenfor et skattefinansiert tilbud som heter Helsestasjonen for ungdom. Heldigvis er det fortsatt en frihet for hver enkelt om de vil benytte seg av tilbudet eller ikke.

0 0 vurderinger
Vurdering
2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
14 years ago

[…] ogsÃ¥ Liberaleren om samme sak.      abre © 17/08/2007     » Samfunn […]

Piris
Piris
14 years ago

Politikere i hele verden skal ikke ha noe med folks privat liv
å gjøre .. !
Man kan ha sex med hvem en vil.. om det så er en venn..
dersom det skjer frivillig !
Verden er både hysterisk, idioti og skrullete spør du meg !

Mest lest

Fra arkivet

 • Telling vi ikke likerTelling vi ikke liker
  Samfunnet har tatt inspirasjon fra dyrene i eventyret om den tellende geitekillingen. Lar du deg forbanne over å bli telt?
 • Feirer du Thomas Jefferson?Feirer du Thomas Jefferson?
  Thomas Jefferson oppsummerte liberalismens kjerne i Uavhengighetserklæringen.
 • Norge som føderal republikk?Norge som føderal republikk?
  Norge er et parlamentarisk demokrati, men dét var ikke hva grunnlovsfedrene så for seg.
 • FrPs ruspolitiske dobbelstandardFrPs ruspolitiske dobbelstandard
  FrP og KrF står i veien for regjeringens varslede rusreform. At et kristent avholdsparti sitter på bakbena må man forvente. FrPs motstand mot avkriminalisering er vanskeligere å akseptere.
 • 30 år siden Berlinmuren falt30 år siden Berlinmuren falt
  Da jeg var ung, forstod jeg ikke de eldres følelser for 8. mai 1945. Det endret seg 9. november 1989. Berlinmuren hadde falt.
 • En hyllest til politikerneEn hyllest til politikerne
  Politikere fortjener ofte mer respekt enn de får. Samtidig bør vi ha mindre tro på det politiske systemet.
 • Til glede for nye lesereTil glede for nye lesere
  Denne artikkelen skrev redaktøren for 10 år siden i forbindelse med Liberalerens 10-års jubileum.