Diverse, Magasin

Geelmuyden uten skjult agenda?

Nettavisen/TV2 var i helgen mikrofonstativ for pr-rådgiver Hans Geelmuyden, og brukte nettopp hans profesjon og yrkestittel for å ramme Oslos avtroppende ordfører Per Ditlev-Simonsen. Uten å gjøre seere/lesere oppmerksomme på at Geelmuyden (og kone) allerede har mer enn ett horn i siden til Oslo Høyre. Vår dom: Uprofesjonelt. Amatørmessig.

Geelmuydens kone Margrethe er primus motor i «Husebyskogens venner», som ikke ønsker at den amerikanske ambassaden skal plasseres der istedenfor på Drammensveien.

Som ToDolan og flere andre bloggere allerede har publisert eksempler på, er det ikke første gang at Hans Geelmuyden er ute og slakter partiet han visstnok støtter med stemmeseddelen.

Det gir mer tyngde at en pr-rådgiver slakter partiet, enn at politiske motstandere stiller seg opp foran mikrofonene – eller at misfornøyde kadre nedover i rekkene gir utløp for frustrasjon.

La oss ta med at Geelmuydens pr-byrå har fått oppdraget med å sverte alle partier som ikke er for å stanse mudringen ved Kalvøytangen (inkludert Høyre). Han taper med andre ord inntekter hvis Høyre-byrådet blir sittende ved makten efter valget. Og fremste utfordrer til H er Ap med byrådslederkandiat Rune Gerhardsen. Tidligere kollega av nettopp Geelmuyden. Pussig, hva?

Hans Geelmuyden kunne vist sin profesjonalitet da Nettavisen/TV2 spurte om intervju (hvis det da ikke var han som løp til dem), ved å henvist til egne innlegg/uttalelser tidligere og til sin kones felttog mot Høyre – og avslått å uttale seg i saken. Han gjorde det ikke. Ønsket om å ramme Høyre var tydeligvis viktigst.

Stryk til Geelmuyden for manglende profesjonalitet. Stryk også til Nettavisen – som ikke gad reservere seg mot bruk av en såkalt ekspert med skjult agenda. Nettavisens amatør heter Ida Johansson.

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Gerd
Gerd
14 years ago

Helt enig. Nettavisen suger, i denne saken. Alle som har fulgt LITT med vet hvor sure herr og fru Geelmuyden er på Høyre- og at de i en årrekke aktivt har motarbeidet partiet både i skjulte og åpne kanaler.

trackback
14 years ago

[…] Liberaleren har ogsÃ¥ en post om samme tema med flere interessante opplysninger om Geelmuydens […]

Fra arkivet

 • 7 bøker som har påvirket meg7 bøker som har påvirket meg
  Det er en sann glede å oppdage en god bok.
 • Gi en liten gave til LiberalerenGi en liten gave til Liberaleren
  Vi trenger Liberaleren som et sterkt talerør for den liberale høyresiden. Her er en mulighet til å hjelpe oss.
 • Fritt kjøtt!Fritt kjøtt!
  Labkjøtt. Kunstig kjøtt. Syntetisk kjøtt. In vitro-kjøtt. Alternativt kjøtt. Etisk kjøtt. Eller bare framtidens “kjøtt”?
 • Verdens mest berømte kvinneVerdens mest berømte kvinne
  Inger Merete Hobbelstad har skrevet en mangesidig biografi om den britanniske monarken med innblikk i historie, politikk og samfunnsliv.
 • KommunazismenKommunazismen
  Den politiske avstanden mellom kommunisme og nazisme er mindre enn folk flest forstår.
 • Godt nytt for pessimisteneGodt nytt for pessimistene
  I rapporten A World of Research presenterer Ipsos et utvalg av studier og analyser fra 2019, med innsikt om en rekke ulike temaer.
 • Det er farlig å dele verden i kun toDet er farlig å dele verden i kun to
  Liberalismen er den ideologien som lider mest av å dele verden inn i to forenklede virkeligheter.