Diverse

Geelmuyden uten skjult agenda?

Nettavisen/TV2 var i helgen mikrofonstativ for pr-rådgiver Hans Geelmuyden, og brukte nettopp hans profesjon og yrkestittel for å ramme Oslos avtroppende ordfører Per Ditlev-Simonsen. Uten å gjøre seere/lesere oppmerksomme på at Geelmuyden (og kone) allerede har mer enn ett horn i siden til Oslo Høyre. Vår dom: Uprofesjonelt. Amatørmessig.

Geelmuydens kone Margrethe er primus motor i “Husebyskogens venner”, som ikke ønsker at den amerikanske ambassaden skal plasseres der istedenfor på Drammensveien.

Som ToDolan og flere andre bloggere allerede har publisert eksempler på, er det ikke første gang at Hans Geelmuyden er ute og slakter partiet han visstnok støtter med stemmeseddelen.

Det gir mer tyngde at en pr-rådgiver slakter partiet, enn at politiske motstandere stiller seg opp foran mikrofonene – eller at misfornøyde kadre nedover i rekkene gir utløp for frustrasjon.

La oss ta med at Geelmuydens pr-byrå har fått oppdraget med å sverte alle partier som ikke er for å stanse mudringen ved Kalvøytangen (inkludert Høyre). Han taper med andre ord inntekter hvis Høyre-byrådet blir sittende ved makten efter valget. Og fremste utfordrer til H er Ap med byrådslederkandiat Rune Gerhardsen. Tidligere kollega av nettopp Geelmuyden. Pussig, hva?

Hans Geelmuyden kunne vist sin profesjonalitet da Nettavisen/TV2 spurte om intervju (hvis det da ikke var han som løp til dem), ved å henvist til egne innlegg/uttalelser tidligere og til sin kones felttog mot Høyre – og avslått å uttale seg i saken. Han gjorde det ikke. Ønsket om å ramme Høyre var tydeligvis viktigst.

Stryk til Geelmuyden for manglende profesjonalitet. Stryk også til Nettavisen – som ikke gad reservere seg mot bruk av en såkalt ekspert med skjult agenda. Nettavisens amatør heter Ida Johansson.

0 0 vurdering
Vurdering

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Gerd
Gerd
13 years ago

Helt enig. Nettavisen suger, i denne saken. Alle som har fulgt LITT med vet hvor sure herr og fru Geelmuyden er på Høyre- og at de i en årrekke aktivt har motarbeidet partiet både i skjulte og åpne kanaler.

trackback
13 years ago

[…] Liberaleren har ogsÃ¥ en post om samme tema med flere interessante opplysninger om Geelmuydens […]

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Selve boken om Berlinmurens fallSelve boken om Berlinmurens fall
    Hvis du vil lese noe intenst spennende og faglig solid om Berlinmuren siste dager, trenger du ikke lete videre.
  • Med samme begrunnelseMed samme begrunnelse
    Liberalister har alltid forsvart utsatte minoriteter, enten de er homofile eller religiøse fundamentalister. De er alle individer med like rettigheter.
  • La pensjonistene betale full prisLa pensjonistene betale full pris
    I Norge er det slik at den rikeste gruppen må betale mindre enn andre i kollektivtrafikken.