Ukategorisert

Ikke stem på Kjell Jensen

I ytringsfrihetens tegn må Frp-politikeren få uttrykke det han vil, men det er sørgelig at politikere, som skal være opptatt av individets frihet, vil innskrenke jenters selvbestemmelse over egen kropp. Ikke stem på Kjell Jensen den 10. september.

Det var i en verdiundersøkelse at Kjell Jensen avslørte sitt syn på personlig frihet. På spørsmål om skolene i Drammen bør forby jenter under 15 år å gå med korte topper eller bar mage, svarte Kjell Jensen ja og begrunnet svaret med at det er stygt å se på halvfleskete jenter. Kjell Jensen, partiet han er medlem av eller andre politikere skal ikke ha monopol på å avgjøre hva som er stygt eller ikke. Politikerne skal ikke bestemme hva som er korrekt klesstil. Derfor er det ikke vanlig med skoleuniformer i Norge.

Ulf Erik Knudsen i Drammen Fremskrittsparti beklager uttalelsen til sin partikamerat. Til NRK sier Knudsen at dette er en trist sak. Han beklager uttalelsen og den står ikke for Fremskrittspartiets syn i denne saken.

I Drammens Tidende er det et bilde av skjønnheten Kjell Jensen.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer