Ukategorisert

Søppel kan bli valgt inn i bystyret

Liberaleren håper virkelig velgerne har brukt valgkampen godt på å bestemme seg hvem de vil ha som politikere. Alternativet er å ikke stemme. Hvis mange nok gir blaffen i prinsippene, kan søppel havne i folkevalgte posisjoner.

En slik søppelpolitiker kan være Kåre Husabø, Pensjonistpartiet sin 3. kandidat i Bergen. I samtale med tre elever tok denne kandidaten til ordet for å kastrere homofile, ifølge Åsane Tidende.

I andre intervju har politikeren moderert sine uttalelser en del, men han har fortsatt et grufullt syn på andre personer. Liberalerens ønsker liberale, liberalistiske representanter i folkevalgte organ. Derfor håper vi på få stemmer til Pensjonistpartiet. Kåre Husabø fortjener ikke, etter vår mening, tillit fra velgerne.

Fra arkivet

Arrangementer

  • Mont Pelerin Society - Oslo 2022
    • 04/10/2022 - 08/10/2022
    • Oslo
  • LibertyCon 2022
    • 14/10/2022 - 15/10/2022
    • Miami