Ukategorisert

Søppel kan bli valgt inn i bystyret

Liberaleren håper virkelig velgerne har brukt valgkampen godt på å bestemme seg hvem de vil ha som politikere. Alternativet er å ikke stemme. Hvis mange nok gir blaffen i prinsippene, kan søppel havne i folkevalgte posisjoner.

En slik søppelpolitiker kan være Kåre Husabø, Pensjonistpartiet sin 3. kandidat i Bergen. I samtale med tre elever tok denne kandidaten til ordet for å kastrere homofile, ifølge Åsane Tidende.

I andre intervju har politikeren moderert sine uttalelser en del, men han har fortsatt et grufullt syn på andre personer. Liberalerens ønsker liberale, liberalistiske representanter i folkevalgte organ. Derfor håper vi på få stemmer til Pensjonistpartiet. Kåre Husabø fortjener ikke, etter vår mening, tillit fra velgerne.

5 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
VamPus
14 years ago

Altså.. jeg stusset litt over dette. Kastrere homofile? Er det for at de ikke skal få barn med hverandre ??

Piris
Piris
14 years ago

Jeg ble også sjokkert over dette, etter som jeg har homofile i min familie.
Dette er hårreisende ! Negative holdninger går ikke av seg selv !
Da kan lovendringer brukes for å få has på samfunnets negative holdninger !
JA TIL BÅDE KJØNNS – & ANTALLS NØYTRAL EKTESKAPSLOV !

- O.
14 years ago

Eh, så det er altså en offentlig oppgave å sørge for standardkontrakter til alle former for samliv? Ikke særlig liberalistisk…

Per Aage Pleym Christensen
Editor
14 years ago

Liberaleren har som mål å avskaffe alle lover som regulerer samliv. Men inntil så skjer (og dit er det dessverre langt frem) ønsker vi ikke lover som diskriminerer.

Derfor sier vi ja til legningsnøytral lov.

Enkelte av oss mener også at man bør kunne ha så mange ektefeller av motsatt kjønn, samme kjønn eller begge kjønn som man selv ønsker – samtidig.

toe
toe
14 years ago

Liberaleren er kjettersk. Det blir like dumt som når Dagbladet er imot prester men veldig for homofile og kvinnelige prester…

Ton rent flagg og nedkjemp statlige lover og reguleringer, også ekteskapsloven.

Tror dessverre Pensjonistpartiet bare tjener på slike oppslag. De er en i posisjon hvor all reklame er god reklame. Skulle ikke undre meg om dette var avtalt med Frank W. Hansen. Han er en luring, nå slipper han til i alle medier. Selvfølgelig distanserer han seg fra sin partifelle, men får frem navnet Pensjonistpartiet. Lurt?

Fra arkivet

  • Inflasjon og korrupsjon i massedemonstrasjonens tidInflasjon og korrupsjon i massedemonstrasjonens tid
    De siste månedene har sett voldsomme protester i Irak, Iran, Hong Kong, Bolivia, Chile og Venezuela. Demonstrantene har ulik overbevisning, men forenes i kravet om politiske reformer.
  • Kun flere bolighaier vil føre til bedre leieforholdKun flere bolighaier vil føre til bedre leieforhold
    Oslo-aktivister krever endringer i boligpolitikken. Det er imidlertid ingen grunn til å tro at en mer aktiv boligpolitikk vil bedre situasjonen for leietagere.
  • Fritt kjøtt!Fritt kjøtt!
    Labkjøtt. Kunstig kjøtt. Syntetisk kjøtt. In vitro-kjøtt. Alternativt kjøtt. Etisk kjøtt. Eller bare framtidens “kjøtt”?
  • Med samme begrunnelseMed samme begrunnelse
    Liberalister har alltid forsvart utsatte minoriteter, enten de er homofile eller religiøse fundamentalister. De er alle individer med like rettigheter.
  • La pensjonistene betale full prisLa pensjonistene betale full pris
    I Norge er det slik at den rikeste gruppen må betale mindre enn andre i kollektivtrafikken.
  • Verdens mest berømte kvinneVerdens mest berømte kvinne
    Inger Merete Hobbelstad har skrevet en mangesidig biografi om den britanniske monarken med innblikk i historie, politikk og samfunnsliv.
  • Voltaire – vi trenger deg!Voltaire – vi trenger deg!
    Filosofen Voltaire formulerte selve essensen for forsvaret av ytringer.