Ukategorisert

Homo-turisme – hva er problemet?

At jurister er konservative, er opplest og vedtatt. Men kan justisminister Knut Storberget stille seg bak siste fryktballong fra sitt departement?

Ifølge flere medier idag mener Justisdepartmentet at en felles ekteskapslov vil skape et rush av giftelystne homofile utlendinger til Norge.

Javel. Hva så?

I andre sammenhenger er de jo et mål å få flest mulig turister til å oppdage Norge. Staten bruker sågar dine og mine penger til å promotere Norge utenlands. Fra før vet vi at hudfarve, etnisitet, religion og eventuelle familiære forbindelser til Norge ikke er spesielt populert – f.eks hos UDI. Nå er tydeligvis også seksuell legning hos mulige turister et problem.

Det er allerede nevnt av andre, bl.a Hilde Charlotte Solheim hos NHO, men la oss gjenta det her også: Homofile oppfattes som beleste og kunnskapsrike, bereiste, og oppfattes ofte som trendsettere. Med god økonomi og vilje til å bruke penger bl.a på kunst og kultur. Er ikke dette drømmeturisten?

Tydeligvis ikke i Justisdepartementet. Snakk om å se problemer fremfor muligheter. Slik er nå engang byråkrater – og her bekrefter de mytene om seg selv.

Det hadde vært moro å se departementet ved Knut Storberget motta den neste homofob-prisen. Forslag er herved oversend LLH.

Kjære Justisdepartementet: God bedring!

Les også Unge Høyre-lederens kommentar.

Tags:

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Seide
14 years ago

Hm, rent praktisk: Hvilke utgifter er det egntlig det er snakk om her? å få et helt brudefølge til å fly, booke inn på hotell og spise fine middager ser ikke jeg på som utgifter. Det tradisjonelle ekteskapet er hvertfall ikke kjent med å spare på bløtkake på den aktuelle dagen.

Forvirret.

Piris
Piris
14 years ago

Hvordan kan noen utale seg om saker DE ikke har noe med ? Jeg blir lei av at folk blander seg inn i noe de ikke har noe med ! Om det så er Barneombudet som stopper et barne prog. fordi det er homofilt program, barnevernet som blander seg inn i familielivet, politikkere som blander seg inn i med det ene og det andre – selv om de ikke burde blande seg inn og komme med hysteriske og idiotiske utspill ! Nei, jeg blir litt lei av å høre på dette uendelige idiotiske samfunnet som skriker at «Homofile vil endre… Read more »

Gjervan
Gjervan
14 years ago

Sånn jeg forstått det, er ikke problemstillingen til Jus.Dep. at homofile kommer til Norge for å gifte seg, men om hvorvidt ekteskapet vil være godkjent i hjemlandet deres, som sannsynlig vis ikke aksepter/tillater homofile ekteskap (det er jo derfor de homofile kommer til Norge), og problemmene som kan komme av det.

Virrvarr
14 years ago

Gjervan: Det må da strengt tatt være homofile utlendinger som drar hit for å gifte seg sitt problem? Det er jo en passelig konstruert bekymring, spør du meg…

Uansett- dette er bare dårlige unnskyldninger for å ikke gjennomføre en lov de egentlig har flertall for. Teite greier.

Fra arkivet