Ukategorisert

Homo-turisme – hva er problemet?

At jurister er konservative, er opplest og vedtatt. Men kan justisminister Knut Storberget stille seg bak siste fryktballong fra sitt departement?

Ifølge flere medier idag mener Justisdepartmentet at en felles ekteskapslov vil skape et rush av giftelystne homofile utlendinger til Norge.

Javel. Hva så?

I andre sammenhenger er de jo et mål å få flest mulig turister til å oppdage Norge. Staten bruker sågar dine og mine penger til å promotere Norge utenlands. Fra før vet vi at hudfarve, etnisitet, religion og eventuelle familiære forbindelser til Norge ikke er spesielt populert – f.eks hos UDI. Nå er tydeligvis også seksuell legning hos mulige turister et problem.

Det er allerede nevnt av andre, bl.a Hilde Charlotte Solheim hos NHO, men la oss gjenta det her også: Homofile oppfattes som beleste og kunnskapsrike, bereiste, og oppfattes ofte som trendsettere. Med god økonomi og vilje til å bruke penger bl.a på kunst og kultur. Er ikke dette drømmeturisten?

Tydeligvis ikke i Justisdepartementet. Snakk om å se problemer fremfor muligheter. Slik er nå engang byråkrater – og her bekrefter de mytene om seg selv.

Det hadde vært moro å se departementet ved Knut Storberget motta den neste homofob-prisen. Forslag er herved oversend LLH.

Kjære Justisdepartementet: God bedring!

Les også Unge Høyre-lederens kommentar.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer