Ukategorisert

Frokostmøte: USA etter Bush

Civita inviterer til frokostmøte torsdag 18. oktober 8.00-09.45:

USA etter Bush – Hvordan har president George W. Bush endret USA, og hva kan vi vente oss etter Bush?
Civita inviterer til frokostmøte med David Frum, presidentens tidligere taleskriver og rådgiver. Frum regnes av mange som mannen bak uttrykket «ondskapens akse». I dag er han forsker ved den innflytelsesrike tankesmien American Enterprise Institute (AEI) i Washington, DC. Han har bl.a. skrevet boken The Right Man: The Surprise Presidency of George W. Bush.

David Frum har i den senere tid markert seg som kritisk til både president Bush og presidentkandidatene fra det republikanske partiet. Han vil gi sin analyse av amerikansk politikk og delta i debatten.

Kommentarer til Frums innlegg og deltagelse i debatten fra: Espen Barth Eide (AP), statssekretær i Forsvarsdepartementet, Morten Høglund, utenrikspolitisk talsmann i FrP og Vidar Helgesen, generalsekretær i International Inst. For Democracy and Electoral Assistance (IDEA), tidl. statssekretær (H) i UD i perioden 2001-2005.

David Frum er i Norge på invitasjon fra Fredrik Norman. Mediehenvendelser til Frum rettes til Norman på tlf: 918 66 567

Det serveres frokost fra 07.45, og det blir anledning til å stille spørsmål.

Møtet finner sted på Café Christiania, Nedre Vollgt. 19 – Inngang i Stortingsgaten.

Velkommen!

Påmelding

Tags:

Mest lest

Arrangementer