Notiser

Over 7000 protesterer

På mandag 8. oktober vil Frode Rydningen overlevere over 7 000 underskrifter som han har samlet inn over internett på aksjonen Nok er nok, et opprop mot Direktoratet for naturforvaltning sitt forslag til nytt regelverk for motorferdsel i utmark og vassdrag. Liberaleren omtalte kampanjen 3. august i år.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Du og jeg husker feilDu og jeg husker feil
    Vi kan ikke stole på våre minner. Det skaper problemer og fører til konflikter.
  • En merkelig politisk skikkelseEn merkelig politisk skikkelse
    Biografien om Reiulf Steen er svært lærerik hvis du vil lære politisk historie.
  • Fra Karl Marx til Mont PèlerinFra Karl Marx til Mont Pèlerin
    Etter et lengre opphold i Russland etter revolusjonen, begynte illusjonene til leninisten Max Eastman å rakne. Senere i livet endte han opp som frimarkedstilhenger og markant kritiker av kollektivistiske ideologier.