Notiser

Kristin, er det fortsatt en skam?

–Det er en skam, Bondevik, at du ikke har klart å gjøre noe med dette, sa Kristin Halvorsen på folkemøtet om fattigdom som ble arrangert valgkampen 2005. I dag er Halvorsen finansminister og Norge har fortsatt fattigdom, ifølge tirsdagens Standpunkt. Liberaleren publiserte en artikkel om temaet i oktober 2005. Artikkelen er like aktuell i dag, nøyaktig to år etter at den ble publisert.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Internasjonalen, 3.versInternasjonalen, 3.vers
    Hvorfor synger ikke sosialistene *hele* internasjonalen?
  • Fra Karl Marx til Mont PèlerinFra Karl Marx til Mont Pèlerin
    Etter et lengre opphold i Russland etter revolusjonen, begynte illusjonene til leninisten Max Eastman å rakne. Senere i livet endte han opp som frimarkedstilhenger og markant kritiker av kollektivistiske ideologier.
  • Den gale kongen og hans lege – og en revolusjon ovenfraDen gale kongen og hans lege – og en revolusjon ovenfra
    Johann Friedrich Struensee gjennomførte en revolusjon i Danmark-Norge. Fra toppen av det dansk-norske eneveldet. Han ble henrettet 28.april 1772, for majestetsfornærmelse.