Ukategorisert

TV-forbud for barn?

Foreldre og foresatte bør regulere tv-titting, uten innblanding og uten nye lover vedtatt av politikerne.

–TV må bli sett på som et nasjonalt helseproblem. Det å redusere tiden barn ser på TV, må bli det nye prioriterte området for å ta vare på barns helse, sier Aric Sigman til BBC News, ifølge VG.

Aric Sigman mener at myndighetene bør lage retningslinjer for hvor mye TV barn bør se. Hvis politikerne i Norge tenner på ideen, kan vi om noen år få de første barnevernsakene der foreldre mister omsorgen på grunn av fjernsynsvanene i hjemmet. Tanken er skremmende!

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Piris
Piris
14 years ago

Leste dette selv og måtte små le !
Barn må også selv bestemme om de vil se tv eller ikke.
Ingen kan jo nekte barn å se barnetv og tegnefilmer som sendes på tv !
Retningslinjer for barn å se tv er helt absurd .. hvordan skal dette
håndheves ? Med eget TV politi ?
Nei, samfunnet er helt hyklersk og idiotisk .. ikke minst !

Jens Voltersvik
Jens Voltersvik
14 years ago

Egentlig burde jeg holdt meg unna en debatt om dette med barn og TV-titting da jeg selv ikke har barn. Dog forestiller jeg meg det å la et barn TV-titte. Skal jeg la det få lov til å se et innslag som oser av skjønnhet, sensualitet og sex? Svaret er et politisk ukorrekt JA!!. Jeg er her opptatt av hva som gjør oss mennesker lykkelige og vil således gjøre barnet bevisst på dette. Men å la det samme barnet se på uhyggelige nyhetsinnslag der blodet flyter – det er langt mer betenkelig. Uten helt desperat forbudsiver ville jeg da fortalt… Read more »

Fra arkivet