Ukategorisert

Møt opp!

Alle som har anledning, alle som ønsker en reform av cannabis-lovgivningen bør møte opp lørdag 1. desember.

Normal, Dyrkeklubben og Overgrow inviterer til fellesmøte i Oslo. Møtet er åpent for alle som ønsker å liberalisere lovverket. Oppfordringen er å ta med en legaliseringsvenn.

Arrangørene lover å informere om egen aktivitet. Publikum oppfordres til å ta kontakt hvis det er konkrete saker som skal belyses.

Mer informasjon om møtet på nettstedet til NORMAL.

Da den første internasjonale MarihuanaMarsjen ble arrangert i 1999 var det ca 30 byer som deltok, inkludert Oslo. I dag er det mange flere som innser at lovgivningen er tåpelig, og mange tør å jobbe for å endre lovverket. Liberaleren tar dette som et tegn på fremskritt. Vi ønsker arrangørene lykke til med møtet.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
En liberaler
En liberaler
14 years ago

Dette er i aller høyeste grad påkrevd. Jeg skrev et innlegg i går på en lokalavis’ nettsider hvor jeg argumenterte for legalisering og bl.a. pekte på positive medisinske virkninger av cannabis mot f.eks. multippel sklerose. I dag oppdaget jeg at dette innlegget har blitt slettet av avisens nettredaksjon… Innlegg som strider mot den politisk korrekte «vedtatte konsensus» er tydeligvis ikke ønsket der i gården.

Jeg ønsker også lykke til i kampen mot at andre skal bestemme hva en skal få putte i egen kropp!

Fra arkivet