Notiser

Arbeidstillatelse i ekspressfart?

Servicesenteret for utenlandske arbeidstakere ble offisielt åpnet mandag 12. november av finansminister Kristin Halvorsen og arbeids- og inkluderingsminister Bjarne Håkon Hanssen. Bedre sent enn aldri, vil mange påstå. Kristin Halvorsen holdt en tale, og hun la faktisk vekt på at politikerne kan regulere markedet, om det skal være et stort hvitt marked eller om det svarte skal dominere. Tragisk at en trenger tillatelse av staten for å jobbe, men men…

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Flertallet har ikke rett til å bestemmeFlertallet har ikke rett til å bestemme
    Stålsett-saken illustrerer det iboende problemet med demokratiet. Et flertall kan gjøre gale valg som ikke bør respekteres
  • Keynes versus keynesianerneKeynes versus keynesianerne
    John Maynard Keynes var en økonom for depresjoner. Hans politiske forslag på 1930-tallet var ment for ekstreme forhold, og ikke som en medisin for enhver økonomiske forkjølelse, slik hans etterfølgere later til å tro.
  • For mye folk er ikke problemetFor mye folk er ikke problemet
    Glem befolkningsveksten. Problemet er for lite og for dyr energi. Og Paul Ehrlich.