Ukategorisert

Idrett og alkohol

Setningen ”idrett og alkohol hører ikke sammen” kommer helt sikkert til å bli brukt i Sarpsborg når politikerne skal avgjøre om ishockeyklubben skal få skjenkebevilling i forbindelse med hjemmekampene på Sparta Amfi denne sesongen.

Nå får forhåpentligvis Sparta Warriors tillatelsen til å skjenke alkohol i egen hall. Dessverre vil skjenkebevillingen inneholde mange begrensninger. Kristelig Folkeparti er skeptisk, og mener denne gangen at idrett og alkohol ikke hører sammen.

Klubben har eiendomsrettighetene til Sparta Amfi, og bør naturlig nok få bestemme hvordan anlegget skal driftes, også når det inkluderer mat og drikke. Så enkelt er det ikke i sosialdemokratiske Norge. Politikerne skal nemlig bestemme hva som er rett og hva som er galt.

Ifølge NRK skal søknaden behandles av formannskapet på torsdag.

Tags:

Mest lest

Arrangementer