Ukategorisert

Ja til valgfrihet i skolen

Naturlig nok fører valgfrihet i skolen til bedre resultat for elevene, noe som også var resultatet i prosjektet med valgfritt sidemål i Oslo-skolen. Elevene styrket ferdighetene i hovedmålet når de slapp sidemålsundervisningen.

Oslo har gjennomført et forsøk med valgfritt skriftlig sidemål ved ni videregående skoler. Forsøket har vært vellykket, viser evalueringen fra NIFU STEP.

Fremskrittspartiet fremmer nå et forslagom å gjøre sidemål valgfritt over hele landet. Det betyr mer frihet og valgmuligheter for elevene, og sannsynligvis bedre resultat. Liberaleren håper forslaget får støtte, men vi frykter selvsagt det verste. Mer igjen for hver skattekrone har ikke vært Arbeiderpartiet, SV, Senterpartiet og Kristelig Folkeparti sin sterkeste side i nasjonalforsamlingen.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer